به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران، اظهار داشت: موضوع اورژانس اجتماعی و اجرای آن یک اقدام علمی و تخصصی است و مداخله بههنگام و به موقع برای کسانی است که دچار آسیب شدهاند و اکثر آنها نیز زنان و کودکان هستند.
وی خاطرنشان کرد: زنان آسیبدیده زوجین متقاضی طلاق و همسرآزاری از موارد عمدهای است که با اورژانس اجتماعی تماس میگیرند.
استاندار تهران گفت: لایحه خشونت علیه زنان نیز توسط قوه قضائیه به هیأت دولت ارسال شده است و اگر نقطه نظر مدیران استانی در این خصوص دارند میتوانند اعلام کنند.
محسنی بندپی تصریح کرد: اورژانس اجتماعی از بدو تأسیس تاکنون با فراز و نشیبهایی مواجه بوده است که یک برههای فروکش کرده بود ولی با دولت تدبیر و امید مجددا مشغول به کار شد.
وی درباره استخدام مددکاران اورژانس اجتماعی نیز گفت: آموزش و پرورش و وزارت بهداشت با توجه به کمبود نیروهایی که داشتند نتوانستند مجوز استخدام بگیرند، ولی با توجه به اهمیت اورژانس اجتماعی مجوز مشغول به کار تعدادی به عنوان خرید خدمت در اورژانس اجتماعی گرفته شد.
استاندار تهران اظهار داشت: متاسفانه هیچ کدام از شهرستانهای پیرامونی تهران اورژانس اجتماعی نداشتهاند که باید در این خصوص اقدامات لازم صورت بگیرد و علاوه بر این موضوع خانههای امن و ساماندهی کودکان کار و خیابانی نیز باید اتفاق بیفتد.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: البته ضریبی نیز برای افزایش حقوق افرادی که در اورژانس اجتماعی فعالیت میکنند در نظر گرفته شده است و همه آنها نیز تحت پوشش بیمه هستند.
وی یادآور شد: امیدواریم اورژانس اجتماعی در استان تهران را بتوانیم ارتقا بدهیم و به صورت 24 ساعته خدمات لازم در این حوزه را به نیازمندان ارائه کنیم.
استاندار تهران اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه نیز قرار شده در حوزه تأمین تجهیزات و امکانات اورژانس اجتماعی از جمله خودروهای سازمانی کمک کند و نیاز است که نقاط ضعف اورژانس اجتماعی برطرف و نقاط قوت آن تقویت شود.
محسنی بندپی در ادامه به شورای برنامهریزی و توسعه شهر تهران اشاره کرد و گفت: اگر توسعه را یک هدف مطلوب بدانیم که ابعاد مختلفی دارد، زمانی میتوانیم به ابعاد توسعه دست پیدا کنیم که از همه ظرفیتها استفاده شود.
وی افزود: مهمترین نقشآفرینی به نیروی انسانی بازمیگردد و یکی از ابزارهایی که شرایط را میتواند هموار کند، تهیه سند است.
استاندار تهران یادآور شد: همیشه تفاهمنامهها و اسناد در کتابخانهها خاک میخورند و کمتر اجرایی میشوند، در صورتی که باید از این اسناد و تفاهمنامهها به نحوی استفاده شود که در زندگی مردم قابل لمس باشد و موجب افزایش مهارت شود.
محسنی بندپی اضافه کرد: 3700 هزار زن سرپرست خانوار در استان تهران وجود دارد که میانگین سنی آنها به اشتغال نزدیک است و ما مسؤولان در بعد سیاستگذاری و تصمیمگیری باید به آنها کمک کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما تغییر چشمگیری در حوزههای مختلف در راستای بهبود وضعیت اقتصادی زنان سرپرست خانوار داشتهایم، ولی این راه باید ادامه پیدا کند و اقدامات ما شتاب بیشتری داشته باشد.
استاندار تهران تصریح کرد: ما در شرایط بد اقتصادی به رونق تولید و افزایش ظرفیتهای داخلی بازگشتهایم و به شهرکهای صنعتی بخشنامه کردهایم که هر واحد صنعتی که بیش از 30 نفر پرسنل دارد درِ استانداری برای حل مشکلات آنها باز است و مسؤولان استان نیز موظف هستند نسبت به حل مشکلات آنها اقدام کنند.
محسنی بندپی یادآور شد: متاسفانه دولت در اطلاعرسانی ضعف دارد؛ چراکه ما 800 هزار شغل در سال 97 ایجاد کردیم و در استان تهران 2.7 درصد نرخ بیکاری را کاهش دادهایم و در جلسهای که با زنان کارآفرین داشتیم اعلام کردیم که ایدههای نویی که دارند ارائه بدهند و ما هم تسهیلگری خواهیم کرد.
وی بیان داشت: ما به شناسنامههای فنی ساختمانهای آموزش و پرورش نیاز داریم و این آمارها اتخاذ تصمیمگیری را در زمینههای مختلف آسانتر میکند.
استاندار تهران اظهار داشت: اخیرا توجه ویژهای به موضوع محیط زیست استان تهران شده است و جداسازی و تفکیک زبالهها را در دستگاههای دولتی رصد خواهیم کرد و شاخصهای محیط زیستی مدنظر قرار میگیرند و نظارتی بر تفکیک زبالههای بیمارستانی خواهیم داشت، همین طور شهرداری تهران نیز باید در تفکیک و دفن زباله اقدامات لازم را انجام دهد.
انتهای پیام/