استفاده از گوشت خوک در سوسیس و کالباس وارداتی

5dadf20facec4_2019-10-21_21-29
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اخیراً یک محصول فرآوری‌شده گوشتی که از گوشت خوک در آن استفاده شده بود شناسایی و سریعاً به مراجع قضایی گزارش شد.

محمدمهدی رزم‌جو در توضیح این مطلب گفت: این محصول قاچاق و غیربهداشتی بود اما محصولات تولیدشده داخلی رصد می‌شوند. استفاده از ضایعات مرغ یا گوشت برخی حیوانات در تولید سوسیس و همبرگر چندان صحت ندارد و گاهی اغراق می‌شود.

قیمت پایین محصولات بهداشتی و آرایشی یکی از علائم قاچاق بودن کالای عرضه‌شده و هشداری برای استفاده نکردن از چنین محصولاتی است، چراکه انواع آسیب‌ها را به دنبال خواهد داشت.

برچسب ها:

اجتماعی