به دنبال حذف دیوار حائل بین مدرسه و خانواده هستیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، نورعلی عباس‌پور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان در مراسم بزرگداشت و آیین ملی هفته پیوند اولیا و مربیان اظهار داشت: قرار بود در جلسه امروز میزبان وزیر کشور نیز باشیم ولی به دلیل جلسه‌ای نتوانستند حضور پیدا کنند اما ما فعالیت‌های مشترکی را با وزارت کشور داریم.

وی ادامه داد: به گفته وزیر آموزش و پرورش دیوار حائل بین مدرسه و خانه را باید از بین ببریم و این کار وظیفه ما را در انجمن اولیا و مربیان سخت‌تر کرده است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: برداشتن این دیوار حائل یکی از برنامه‌های اصلی شورای انجمن اولیا و مربیان است و این را ما فراتر از حوزه یک اداره کل می‌دانیم و باید همه حوزه‌های آموزشی و پرورشی در این خصوص بسیج شوند که چگونه از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

عباس‌پور یادآور شد: آخرین روز هفته پیوند به نام انجمن اولیا و مربیان مطرح شده است و حتما افرادی که در این حوزه کار می‌کنند، می‌دانند که خانواده جایگاه ویژه‌ای در سند آموزش و پرورش دارد و آنها باید در تمامی سطوح آموزش و پرورش از سیاست‌گذاری تا اجرا نقش داشته باشند و در بازنگری اساسنامه انجمن اولیا و مربیان به این موضوع توجه شده است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وی افزود: سال گذشته با حضور وزیر وقت آموزش و پرورش گفتگوی خوبی در حوزه انجمن و مربیان شکل گرفت و به جمع‌بندی‌های خوبی نیز در این خصوص رسیدیم.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: ما 45 عنوان فعالیتی در سال 97 داشته‌ایم و 786 مدرسه و همین طور 590 هزار و 419 نفر در انجمن اولیا و مربیان نقش دارند و والدین بازوی اجرایی ما می‌شوند.

عباس‌پور خاطرنشان کرد: انجمن شورای عالی مربیان در گذشته زیاد فعال نبوده که ما سعی کردیم این حوزه را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: بخش مهمی از فعالیت‌هایی که باید انجام شود، پیش بینی شده است؛ به عنوان مثال حدود 3.5 میلیون دانش‌آموز از حمل و نقل استفاده می‌کنند که در این حوزه با وزارت کشور همکاری داشته‌ایم و در کارگروه ماده 19 نیز اقداماتی صورت گرفته است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: حمل و نقل وظیفه ذاتی وزارت کشور و شهرداری‌ها است و تعداد زیادی از دانش آموزان از حمل و نقل استفاده می‌کنند؛ بنابراین وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش در کارگروه ماده 19 مسائل در این خصوص را بررسی می‌کنند و مصوبات آن از طریق وزارت کشور به استانداری‌ها ابلاغ می‌شود.

عباس‌پور خاطرنشان کرد: امسال نیز برای بهبود وضعیت سرویس مدارس سامانه پایش حمل و نقل دانش آموزی با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را به سرانجام رساندیم که از 15 شهریور شروع به کار کرد، در صورتی که باید از اردیبهشت اقدامات لازم را انجام می‌داد، اما چون این سامانه تازه آغاز به کار کرده است مراحل اجرایی آن با تاخیر انجام شد.

وی ادامه داد: مشارکت ما با والدین فقط محدود به کمک‌های مالی نیست، بلکه کارگروه‌های مهارتی را فعال کردیم و 60 درصد مدارس این کارگروه‌ها را دارند و می‌توانند ارائه خدمت کنند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: 352 مرکز مشاوره خانواده را در زمینه‌های مختلف راه‌اندازی کردیم که 52 مرکز جدید در سال 97 راه‌اندازی شدند و مناطق و استان‌هایی که درخواست بدهند، تجهیزات و مجوزهای لازم را تامین می‌کنیم.

عباس‌پور خاطرنشان کرد: 136 هزار و 71 نفر به این مراکز مراجعه کرده‌اند و 830 مشاور در این مراکز خدمات لازم را ارائه می‌دهند.

وی یادآور شد: دوره‌های آموزشی نیز برای مدیران در نظر گرفته‌ایم و تجهیز این مرکز نیز در دستورکار قرار گرفته است که در این زمینه و حوزه پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: 10 هزار و 549 کتاب را به مدارس ارسال کرده‌ایم، 137 هزار دوره آموزشی برگزار شده است و 50 درصد از والدین در این دوره‌ها حضور پیدا کردند که حدود بیش از 7 میلیون نفر از اولیا آموزش دیده‌اند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

عباس‌پور خاطرنشان کرد: 277 عنوان کتاب انجمن اولیا و معلمان داریم و روسای انجمن مدارس دوره‌های مختلف لازم را گذرانده‌اند.

وی افزود: دوره‌های تاب‌آوری اجتماعی را با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط اجرایی و 23 آسیب را برای مدارس تعریف کرده‌ایم.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

 

برچسب ها:

اجتماعی