گسترش پژوهش‌های نوآورانه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله(عج)

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علی محمد لطیفی، رئیس پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت دانشگاه علوم پزشکی  بقیة الله(عج) اظهار داشت: یکی از مطالبات رهبری در حوزه علم و فناوری، پیشتازی، عمق بخشی و اقتدار آفرینی است و در این میان انتظار ویژه‌ای از سپاه نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) از سال گذشته در سطح کلان به این حوزه ورود کرده و از ابتدای سال جاری و با تأسیس پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت به صورت جدی وارد فاز اجرایی کار شده است.

رئیس پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت  دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) به تفاهمنامه همکاری میان این مجموعه پژوهشی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد وگفت: پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت که از زیرمجموعه‌های تازه تأسیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) است، قرار است با مشارکت و حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری فعالیت ویژه‌ای در حوزه پژوهش های نوآورانه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت انجام دهد.

لطیفی افزود: ما در گام نخست اولین شتاب‌دهنده پارک را در مجموعه اقدسیه راه اندازی می‌کنیم و تا 2 ماه آینده زیرساخت لازم برای آغاز به کار 10 استارتاپ را فراهم خواهیم کرد و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا یک سال آینده 3 شتاب‌دهنده که هرکدام 10 استارتاپ را در بر می‌گیرند در  این مجموعه راه اندازی خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که منعقد شده است، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دو زمینه زیرساختی و منابع مالی از استارتاپ‌های پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت حمایت خواهد کرد.

رئیس پارک نوآوری و فناوری پیشگامان سلامت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با بیان اینکه سایت اقدسیه دانشگاه بقیه الله(عج) ظرفیت سازماندهی و استقرار بیش از 500 استارتاپ را دارد، گفت: در حال حاضر 6 حوزه طب سنتی و فراورده‌های طبیعی، دیجیتال، زیست فناوری، ژنتیک، علوم شناختی و تجهیزات را برای فعالیت استارتاپ‌ها در نظر گرفته‌ایم که احتمالا در آینده تعداد این حوزه‌ها بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی