معصومه مرادی متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره رژیم غذایی مدیترانهای توضیح داد: این رژیم غذایی از جمله رژیمهای خوبی است که در کشورهای حوزه مدیترانه مشاهده میشود.
وی افزود: بررسیها نشان داده سابقه ابتلا به بیماریهای قلبی و مزمن در این کشورها به دلیل سبک زندگی مناسب بسیار پایین است.
مرادی با بیان اینکه در این کشورها سبک غذایی با سایر کشورهای دیگر متفاوت است، توضیح داد: معمولا افراد این جامعه از غذاهای دریایی، آجیل و غلات، نان سبوسدار و روغن زیتون استفاده میکنند.
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف مواد غذایی مانند گوشت قرمز به ندرت در این کشورها دیده میشود، گفت: این افراد از غذاهای فرآوریشده مانند سوسیس و کالباس به هیچ وجه استفاده نمیکنند و مصرف لبنیات هم به حد متوسط انجام میشود.
وی ادامه داد: رژیم مدیترانهای نقش زیادی بر روی کاهش وزن ندارد اما منجر به اصلاح سبک زندگی و سلامت افراد خواهد شد.
متخصص تغذیه با بیان اینکه حذف وعدههای غذایی به هیچ وجه از طرف متخصصان توصیه نمیشود، گفت: این امر منجر به گرسنه ماندن و کاهش سوخت و ساز بدن میشود و ما توصیه میکنیم افراد حتی وعده شام را نیز حذف نکنند، بلکه در تمام وعدهها غذای کمتری مصرف کنند.
مرادی در خصوص توصیه به مصرف قرص CAL برای کاهش وزن توضیح داد: کاهش وزن به وسیله این قرص از لحاظ علمی اثبات نشده است، اما عوارضی نیز برای بدن افراد در پی نخواهد داشت. معمولا برخی توصیه میکنند که از این قرص برای کاهش چربیهای اطراف شکم استفاده شود که با توجه به گران بودن آن این قضیه مفید نیست.
وی در پایان در خصوص ارتباط مصرف دمنوشها و کاهش وزن توضیح داد: نمیتوان گفت که مصرف دمنوشها برای کاهش وزن بی تاثیر است، اما بهتر است که مصرف هر گونه دمنوشی در کنار رژیم غذایی لاغری باشد.
انتهای پیام/