به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حزب ندای ایرانیان از ماهها قبل برنامهریزی خود را به منظور حضور در انتخابات آغاز کرده و در آستانه انتخابات نمایندگان این حزب در سراسر کشور در دفتر مرکزی گرد هم آمدند تا به هماندیشی در مورد مواضع این حزب در انتخابات پی رو بپردازند.
سید صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان در این نشست گفت: «واقعیت آن است که دولت نقش مهمی از افزایش شور انتخاباتی دارد. متأسفانه بخشهایی از دولت عملاً عدم طراوت را مدیریت کرده و به پمپاژ نامیدی میپردازند».
خرازی در این نشست گفت: ندای ایرانیان در اوج انسداد سیاسی در ایران تشکیل شد. گرد همایی نمایندگان حزب ندای ایرانیان در تهران در شرایط حساس فعلی صورت گرفته که دولت و نظام سیاسی با مشکلاتی روبرو هستند. ارزیابی شکلگیری و چرایی تشکیل حزب ندای ایرانیان در کنار چالشهای این روزهای کشور یکی از اهداف تشکیل این گردهمایی است.
وی افزود: اکثر افرادی که ندا آمدند و تلاش کردند محور این حزب را به دست بگیرند نه به علت موقعیتی بود که برای سایر احزاب به وجود آمده بود بلکه به علت فهم سیاسی بود که پیداکرده بودند و تلاش داشتند که حرکتی اصلاحی را در اصلاحات پایهگذاری کنند. اگر به اصلاحات نقد نداشته باشیم و گذشته اصلاحات را نقد نکنیم در هیچ موقعیتی از تاریخ سیاسی کشور جایی نخواهیم داشت. تنها مسیری که به پایداری نمادهای رفرمیستی منجر میشود این است که بر باورهای خود اعتقاد داشته باشیم و با طوفانها و بادها و اتفاقهای لحظهای آمیخته نشویم. در این صورت است که خداوند نیز راه را برای پیروزی ما باز میکند. از این رو در انتخابات مجلس حضور اثرگذار خواهد داشت.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان ادامه داد: در این دوره از انتخابات مجلس به علت تجربیاتی که به دست آوردهایم امیدواریم که بتوانیم جریانی را برای مجلس آینده ایجاد کنیم و در این زمینه نسبت به انتخابات آینده امیدواریم. از اینرو ندا بهعنوان یک قدرت فکری و اندیشه که نه تندروی دارد و نه نگاههای غیر واقعی، به مسیر خود ادامه خواهد داد. پرچم ندا اکنون برافراشته شده است و معتقدیم که جوانان باید به صحنه بیایند و ستونهای این پرچمی که بلند کردهاند رادر دست بگیرند و در آینده نیز رهبری حزب باید به دست جوانان حزب قرار گیرد و پرچم ندا باید در اختیار یکی از قلندران حزب باشد و من در کنار اعضای حزب خواهم استاد. حزب در معنای میدانی از تفکرات مختلف در کنار هم دیگر است. حزب معیار و مداری برای دموکراسی است. در حزب سلطه گری و هوای نفس ورود ندارد.
خرازی تصریح کرد: امروز به علت برخی عملکردها نوعی بیحالی و بیانگیزگی سیاسی در مجموعه کشور حاکم است. عملکرد شهرداری تهران در هر دو دوره یعنی دوره اول و پنجم شلیک به اعتماد مردم و اصلاحات بود. در شورای اول اختلاف بین شهردار و شورا و انتخاب آقای ملک مدنی باعث بریدگی مردم شد. در این دوره نیز اقدامات برخی در شهرداری تهران، اعتماد عمومی را به اصلاحات در سراسر کشور با مشکلاتی روبرو کرد.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: اما واقعیت آن است که دولت نقش مهمی در افزایش شور انتخاباتی دارد. متأسفانه بخشهایی از دولت عملاً عدم طراوت را مدیریت کرده و به پمپاژ نامیدی میپردازند. متأسفانه برخی تصمیمگیریها در دولت قابل دفاع نیست. برخی تصمیمات دولت موجب میشود که به برخی از تصمیمات گذشتگان رحمت فرستاد. البته منظور برجام نیست. بنده البته از ابتدا درعینحالی که از برجام دفاع میکردم نقدهای عمومی نسبت به برجام داشتم. برجام در سی سی یو متولد شد با این وجود همواره از برجام دفاع میکردم زیرا چارهای جز آن وجود نداشت. اگر تلاش کنیم که در مجلس تحولی ایجاد کنیم میتوانیم نسبت به آینده کشور امیدوار باشیم.
خرازی اظهار کرد: ندای ایرانیان نیروهایی دارد که از بسیاری از وزرای امروز قوی تر هستند و در باب تخصصی در دولت نیز افرادی مانند آنها وجود ندارد. مرحوم شهید رجایی قدرت تشخیص عجیبی داشت. مرحوم تند گویان را از بدنه کارشناسی نفت انتخاب کرد و اگر چه تندگویان بیش از ۷۰ روز وزیر نبود اما همین مدت به دوره ۴ ساله برخی از وزرای سابق می ارزد. مذاکرات تندگویان در وین غیر قابل مقایسه با وزرای دیگر است. اقداماتی که در جنوب ایران در فاصله ۱۰ کیلومتری دشمن انجام شده، هنوز هم قابل گوشزد است. عدم ایستایی تولید و توقف صادرات نفت در زمان جنگ دکترینی است که توسط مرحوم تندگویان پایه گذاری شد. اکنون افرادی در راس سیستم آموزش پرورش هستند که اگر قرار بود آموزش کشور را نابود کنند، بهتر از او نمی توانستند انتخاب کنند. عملکرد وزارت کشاورزی اکنون به هیچ وجه قابل مشاهده با وزرات کشاورزی دوران اصلاحات نیست.
انتهای پیام/