به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان در مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان بسیج مهندسین صنعتی اظهار کرد: امضای این تفاهمنامه در راستای نگاه به آینده فرصت ارزشمندی است چرا که آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند در این راستا گام بردارد و باید از همکاری سایر دستگاهها و نهادها بهرهمند شود.
وی با تأکید بر نگاه مثبت دانشآموزان به آینده، ادامه داد: بچهها باید احساس هویت کنند و خود را سهیم در ساختن آینده کشور ببینند.
مهاجرانی به پدیده مهاجرت اشاره کرد و گفت: مهاجرت یک پدیده جهانی است و ما باید سعی کنیم جلوی آنها را بگیریم که این کار با بستن درهای کشور میسر نیست بلکه با ایجاد علقه میتوانیم اقدام کنیم.
وی افزود: در این راستا تلاش کردیم با برگزاری یک جشنواره بلند مدت با عنوان «من و آینده ایران»، دانشآموزان ببینند که چگونه باید با صنعت آشنا شوند و در ساختن آینده خود سهیم باشند و بر همین اساس، تفاهمنامه فعلی در این مسیر شکل گرفته است.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان با بیان اینکه این جشنواره ویژه دانشآموزان دوره دوم متوسطه استعدادهای درخشان است، اظهار کرد: انشاءالله دستاورد این جشنواره در ۲۲ بهمن ببینیم.
وی با بیان دستورالعمل این جشنواره به استانها ابلاغ شده است تصریح کرد: میخواهیم در دانشآموزان ذهنیت مثبت را نسبت به آینده کشور ایجاد کنیم و جوانهای علاقهمندتری به نظام و کشور داشته باشیم.
علیاصغر شهبازی مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور در این مراسم اظهار کرد: این تفاهمنامه کمک به کادر سازی تراز انقلاب اسلامی در بحث صنعت و هدایت استعدادهای درخشان به سمت نیازهای واقعی کشور است.
وی ادامه داد: ما از قبل روی فارغالتحصیلان تمرکز داشتیم اما فکر میکنیم از دوران دانشآموزی باید شروع کنیم و یک کار زیربنایی انجام دهیم؛ هویت بخشی و کادر سازی از همان دوره دانشآموزی باید انجام شود.
شهبازی تصریح کرد: طرح شهید بهنام محمدی که طرح تربیت تراز انقلاب اسلامی است در بسیج دنبال می شود.
وی به فلسفه این جشنواره به عنوان مسابقات و نوآوری برای پر کردن خلأ، توان و ظرفیت استعدادهای دانش آموزی اشاره کرد و گفت: برای هویت بخشیدن به توسعه کشور باید به سمت نیاز کشور برویم.
مسؤول بسیج مهندسین صنعتی کشور افزود: ۸۰ درصد اختراعات منجر به اتفاق عملی نمی شود.
وی ادامه داد: در بخش دانشآموزی مسابقهای برگزار می کنیم که فراخوان آن بهزودی به مدارس ارسال میکنیم تا هم دانش آموزان و هم معلمان به سمت نیاز واقعی کشور بروند.
وی اضافه کرد: دستاوردهای پژوهشی دانشآموزان در بهمن ارزیابی و کار فاخر آنان در نمایشگاهی عرضه میشود.
حمید رحمانی معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان هم در این مراسم گفت: دو نگاه در این جشنواره و تفاهمنامه داریم که اول آموزش دانشآموزان و دیگری فرهنگ سازی در ذهن مدیران و معلمان است.
فاطمه یزدانی مسؤول پژوهشهای دانشآموزی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان نیز به فرایند اجرای این جشنواره اشاره کرد و افزود: بهزودی فراخوان را اعلام میکنیم و استانها موظف هستند دبیرخانه را شکل دهند.
وی ادامه داد: داوری اولیه انجام می شود و اگر کم و کسری است برطرف می شود ضمن اینکه با هماهنگی بسیج استانی مهندسین صنعتی کشور به آموزش به معلمان و اساتید میپردازیم.
یزدانی تصریح کرد: مدرسه فرزانگان ۷ به عنوان دبیرخانه مرکزی انتخاب شده است و دو مرحله داوری برای ارسال جهت داوری نهایی پیشبینی شده است.
انتهای پیام/