به گزارش خبرنگار علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، تحول دیجیتالی چین با متنوعسازی این کشور در جریان استعداد در بخشهای مختلف گسترش مییابد.
گزارشی از جریان متخصصان مرتبط با دیجیتال سازی نشان داد که تعداد فزایندهای از بخشهای فناوریهای دیجیتال برای به روزرسانی عملکرد خود در چین استفاده می کنند.
براساس گزارشی که روز دوشنبه توسط مرکز توسعه و مدیریت اینترنت Tsemhua SEM منتشر شده است، علاوه بر بخش های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، استعدادهای دیجیتال در مناطقی مانند کالاهای مصرفی، مالی، آموزش و خدمات شرکتی نیز گرد هم میآیند.
این گزارش براساس اطلاعات بدست آمده از حدود ۹۱۰ هزار پاسخ دهنده واجد شرایط و ۴۸ میلیون عضو لینکدین در چین است.
از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، نسبت استعدادهای دیجیتالی در نرم افزارها و خدمات فناوری اطلاعات، امور مالی، آموزش و سایر صنایع خدمات سال به سال افزایش یافته است.
این گزارش نشان میدهد که بخش های پزشکی و حمل و نقل پیشرفتهای چشمگیر سال را در سال را از نظر جذابیت برای متخصصان دیجیتال نشان دادهاند، در حالی که بخش پزشکی نیز عملکرد خوبی در سال ۲۰۱۸ داشته است.
نرم افزار و خدمات فناوری اطلاعات و تولید به عنوان دو صنعت با بیشترین سهم استعدادهای دیجیتالی ظاهر شدهاند.
چن یوبو ، مدیر CIDG گفت: رشد مداوم اقتصاد دیجیتال در درجه اول وابسته به تحول دیجیتال صنایع سنتی است و این بخش از اقتصاد دیجیتال یکپارچه نیز به محرک رشد اقتصادی چین تبدیل شده است.
به گفته لو جیان، رئیس لینکدین چین ، لازم است بیشتر ادغام فناوری اطلاعات و ارتباطات با صنایع دیگر و ایجاد فناوریهای پیشرفته تر مبتنی بر هوش مصنوعی، دادههای بزرگ و سایر برنامههای جدید ایجاد شود.
انتهای پیام/