به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس محمد رازی، رئیس انجمن ارتوپدی ایران در نشست خبری اظهار داشت: امروز با انبوه پذیرش دانشجوی پزشکی نکات ضعفی است که اثر منفی آن چند سال دیگر معلوم میشود. البته ما سعی میکنیم دانش همکاران خود را در حوزه ارتوپدی بالاببریم؛ ضمن اینکه به موضوع اخلاق در پزشکی نیز توجه داریم.
وی با اشاره به ضرورت توجه به اخلاق پزشکی، ادامه داد: نحوه برخورد با بیمار،اطلاع دادن بیماری به فردو عوارض آن و چگونگی اطلاع خانواده از وضعیت بیمار از جمله موضوعاتی است که باید در حوزه اخلاق پزشکی مورد توجه قرار گیرد.
عادل ابراهیم پور، دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره بین المللی ارتوپدی بیان داشت: این کنگره از ۱۳ تا ۱۷ آبان در هتل المپیک برگزار میشود.
وی با اشاره به موضوعات مختلف این کنگره، افزود: این کنگره در حوزه بیماریهای مربوط به شانه، دست، لگن، زانو، مچ پا، ستون فقرات، ارتوپدی اطفال و تروما تبادل نظر میشود.
وی بیان داشت: برنامههای جانبی همچون آموزش پرستاری، رزیدنتی و فیزیوتراپی و تکنولوژی در ارتوپدی از جمله برنامههای این کنگره است.
ابراهیم پور خاطرنشان کرد: تحریمها و اثرات آن در اقتصاد سلامت و آموزش درمان از برنامههای دیگر این کنگره است.
دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره بینالمللی ارتوپدی ابراز داشت: در ورود وسائل ارتوپدی هزینه مالی شدیدی به کشور وارد می شود اما این موضوع اجتناب ناپذیر است.
ابراهیم پور خاطرنشان کرد: درخصوص تولید پروتزها در داخل تولید کمی داریم، ضمن اینکه تلاش میکنیم استانداردهایی درخصوص میزان مصرف پروتزها داشته باشیم.
محمد ابراهیم زاده، عضو هیات مدیره انجمن ارتوپدی ایران اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی و توجه به شرکتهای دانش بنیان میتواند بخشی از خلأهای موجود در تجهیزات پزشکی ارتوپدی را جبران کند.
وی با بیان اینکه در حوزه ارتوپدی و جراحی مربوط به آن پیشرفتهای خوبی داشتهایم، ادامه داد: وضعیت علمی جراحی ارتوپدی به صورت خاص و پزشکی به صورت عمومی از برجستگیهای کشور ماست و در سطح جهانی وضعیت ارتوپدی و پزشکی ما در سطح بالا قرار دارد.
عضو هیأت مدیره انجمن ارتوپدی ایران با اشاره به اینکه بخشی از توریست سلامت در کشور مربوط درمان ارتوپدی است،گفت: دولت و شرکتهای بیمه باید پرداختهای عادلانهای را به پزشکان متخصص ارتوپدی در نقاط دور دست داشته باشند تا آنها انگیزه لازم برای ماندن در این مناطق داشتن باشند.
وی تاکید کرد:فقط با تصویب مقررات دست و پاگیر نمیتوان نیروی متخصص را در نقاط دور دست نگه داشت، بلکه باید به تعرفهها و حقوق پزشکان توجه کرد و صرف اخذ تعهدهای متخلف، نیروی انسانی را در مناطق کم برخوردار نمیتوان نگه داشت.
ابراهیمزاده با بیان اینکه انجمن ارتوپدی به دنبال واقعی شدن تعرفه های پزشکی است، ابراز داشت: تا تعرفهها واقعیت نشده و نظام عادلانه تعرفههای پزشکی برقرار نشود، توزیع نیروی انسانی متخصص در کشور واقعی نخواهد شد.
وی بیان داشت: یکی از کارهای اصلی انجمن ارتوپدی درسالهای اخیر حمایت ازواقعی شدن تعرفههای پزشکی است.
باقری، بازرس انجمن ارتوپدی ایران اظهار داشت: پر رنگ شدن موضوع اخلاق پزشکی باعث شده حرفههای دیگر اخلاق را در حوزه خود جدی نگیرند و همه در این خصوص به پزشکان توجه کنند؛ درحالی که بایدها و نبایدها مربوط به همه صنوف است.
انتهای پیام/