تولید افشانه سبز با هدف کاهش گرمایش زمین

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از یاهونیوز، تحقیقات انجام شده در دانشگاه کمبریج نشان می دهد 4 درصد از کل کربن متصاعد شده در جو کره زمین به علت استفاده از افشانه های پزشکی به وجود می آیند، از همین رو ضروری است با تغییر فناوری مورد استفاده به منظور تولید این افشانه ها از تداوم این روند جلوگیری شود.

افشانه های ضدآسم معمولا حاوی گازهای فشرده شده مایع هستند و داروهای مورد نیاز بدن افراد بیمار را به درون ریه آنها منتقل می کنند، در گذشته این افشانه ها حاوی کلروفلوئوروکربن ها (CFC) به عنوان پیشران بودند که از جمله گازهای گلخانه ای خطرناکی است که به لایه اوزون نیز آسیب می زند.

در حال حاضر استفاده از این گاز خطرناک ممنوع شده و از hydrofluoroalkanes ، به جای آنها استفاده می شود که آنها هم گازهای گلخانه ای قوی هستند، کاربرد انواع افشانه های سبز توسط بیماران در مجموع بین 10 تا 37 بار کمتر موجب انتشار گازهای گلخانه ای در کره زمین می شود.

بررسی مذکور نشان می دهد اگر استفاده از افشانه های سبز به یک هنجار مبدل شود می توان هر سال از انتشار حدود 58 هزار تن گاز دی اکسیدکربن در جو کره زمین جلوگیری کرد.

انتهای پیام/