به گزارش مشرق، ابوالفضل حسنبیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات برخی دولتیها مبنی بر ضرورت الحاق ایران به کارگروه ویژه اقدام مالی، موسوم به (FATF)، گفت: روشی دولتیها و برخی دنبالهروهای آنها برای الحاق ایران به FATF در پیش گرفتهاند، مشابه همان روشی است که درباره امضای برجام در پیش گرفتند.
وی ادامه داد: پس از امضای برجام و پذیرش مفاد توافق هستهای نیز شاهد بودیم که گشایشی در امور اقتصادی کشور ایجاد نشد، بلکه شاهد بودیم که آمریکاییها با تغییر دولت، به راحتی از آن خارج شدند و فقط هزینههای سنگینی برای کشور به ارمغان آورد.
بیشتر بخوانید:
نظر کارشناسان برجامی وزارت خارجه درباره FATF
فیلم/ واشنگتن بهانه تازهای برای تحریم ایران ندارد، مگر از طریق
فرق برجام با FATF چیست؟
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، هدف دولتیها در تأکید بر ضرورت الحاق به FATF را دوقطبی آرامش و ناامنی توصیف و تصریح کرد: برخی با القای این مضوع که الحاق ایران به FATF میتواند رافع مشکلات اقتصادی کشور باشد، مردم و حتی برخی تصمیمسازان را بر سر دو راهی و دوقطبی "آرامش" و "ناامنی" قرار میدهند، به طوری که القا میکنند، اگر به FATF نپیوندیم، خسارات سنگینی به کشور تحمیل و شرایط سختتر میشود.
حسنبیگی با رد این موضوع که پیوستن به FATF تأثیری در بهبود یا عدم بهبود شرایط اقتصادی و داخلی کشور ندارد، اظهار داشت: آمریکاییها با استفاده از اهرم فشار بر FATF برای الحاق ایران به این کارگروه، خوهان شفافیت در امور مالی و دادوستدهای کشور هستند تا ابزارهای تحریم ملت ایران به راحتی در اختیار آنها قرار گیرد.
وی اضافه کرد: هیچ عقل سلیمی الحاق ایران به FATF را تأیید نمیکند، زیرا مضرات و خسارات آن به مراتب بیشتر از مزایای احتمالی آن است، بنابراین در این باره باید با دقتهای بیشتری تصمیمگیری شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان با بیان اینکه دولت باید از تفکر پیدا کردن راهحل مشکلات کشور در بیرون از مرزها دست بردارد، خاطرنشان کرد: الحاق ایران به FATF موجب حاکمیت نظام سلطه بر کشور میشود، بنابراین نباید با دست خودمان، در چاهی بیافتیم که بیرون آمدن از آن در آینده برای کشور مشکلساز شود.