کاظم ملکوتی روانپزشک و عضو هیأت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره «همکاری جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی با وزارت بهداشت»، اظهار داشت: وزارت بهداشت طرحی دارد که ارتقای برنامه ملی پیشگیری از خودکشی است و در تمام استانها اجرا میشود.
وی ادامه داد: ما این طرح را نظارت و ارزشیابی کردیم و نتایج را به این وزارتخانه دادهایم؛ ضمن اینکه طرح دیگری داریم که پیگیری تلفنی موارد مربوط به خودکشی است که این پیگیری از طریق مراکز بهداشتی است و این جمعیت فقط آن را مدیریت میکند.
ملکوتی اضافه کرد: وظیفه ما به عنوان جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی، جلوگیری از اقدام به خودکشی توسط افراد است که این جلوگیری از طریق خطوط ارتباطی 123و 1480 و معرفی به سیستمهای درمانی انجام شده و مانع اقدام مجدد فرد به خودکشی میشود.
وی درباره «همکاری این جمعیت با سازمانهای دیگر»، اظهار داشت: سازمان بهزیستی از ما خواسته است به نیروهای آنها در مرکز 123، آموزشهای لازم در مواجهه با افراد در آستانه خودکشی بدهیم؛ ضمن اینکه قرار است کارگاهی را برای رسانهها با موضوع چگونگی بازتاب خبرهای مربوط به خودکشی برگزار کنیم.
این روانپزشک با اشاره به وضعیت اقدام به خودکشی در تهران، گفت: در تهران 4 فوت در اثر خودکشی به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت به وقوع میپیوند.
انتهای پیام/