بیمه سلامت و نحوه ارائه خدمات آن در گفتوگوی ویژه خبری ۹ آبان ماه بررسی شد.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و سید مرتضی خاتمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس امشب ۹ آبان ماه در برنامه گفتوگوی ویژه خبری به بررسی بیمه سلامت پرداختند.
طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در ابتدا با اشاره به اینکه بسته بیمه پایه در کشور توسط شورای عالی بیمه تهیه میشود گفت: ۲ هزار و ۴۵۰ قلم در کشور دارو و ۴ هزار و ۸۰۰ مورد نیز خدمات ارائه میدهیم.
او با اشاره به اینکه پرداختها نسبت به گذشته بهتر شده است عنوان کرد: البته نسبت به شرایط اقتصادی کشور وضعیت مطلوبی نداریم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: طی ارزیابی به عمل آمده ۳۶۸ هزار پیامک از سوی مردم ارسال شده است که رضایت ۷۸ درصدی خود را نسبت به خدمات اعلام کردند لذا تلاش دوستانمان در حوزه بیمه خوب است، اما اطلاع رسانیها کم است.
موهبتی با اشاره به اینکه اگر مردم از خدمات ارائه شده رضایت نداشته باشند قراردادمان را با مراکز ارائه خدمت قطع میکنیم افزود: تا پایان آبانماه زیرساخت فنی در داروخانهها در راستای پرونده الکترونیک سلامت و نیز تا پایان سال زیر ساختها در بخش نسخه نویسی فراهم خواهد شد.
او با اشاره به اینکه نظام ارجاع برای ۲۶ میلیون روستایی در کشور اجرا شده است گفت: راهنمای بالینی نسبت به گذشته ۴۳۰ مورد بیشتر شده است و این موضوع اتفاقی بزرگ محسوب میشود لذا نظام ارجاع در روستاها اجرایی شده است در راستای راهنمای بالینی وزارت بهداشت اعلام کرده است که هر ۱۸۰ روز باید یک بار ام آر آی باید انجام شود و یا اینکه سونوگرافی در دوران حاملگی باید سه بار باشد.
سید مرتضی خاتمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه برنامه با اشاره به اینکه سازمان بیمه باید از منظر قانون دو ویژگی مهم داشته باشد گفت: این دو ویژگی شامل استقلال و پشتوانهی قوی مالی است که متاسفانه هر دوی این موارد امروزه مخدوش است لذا خرید راهبردی باید دارای استقلال باشد.
او با اشاره به اینکه منابع مالی بسیار ضعیف است، افزود: پرونده الکترونیک سلامت در قانون پنجم و ششم توسعه مطرح شده است به طوریکه این مسئله اخیرا توسط رئیس جمهور استارت خورده است البته این موضوع کار نیمه تمام است و باید با تمام مراکز طرف قرارداد لینک برقرار شود تا بازخورد داشته باشد.
خاتمی با اشاره به اینکه باید مجموعه دولت و حاکمیت به پای کار بیایند و در این رابطه مردم را باید همراه کرد ادامه داد: پشتوانه فنی بسیار مهم است و همه باید همراهی داشته باشند البته مقاومتهایی که بروز پیدا میکند ممکن است سبب ناراحتی و اعتراض مردم شود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه در خصوص پرونده الکترونیک سلامت نسبت به برنامه ششم اندکی عقب هستیم افزود: باید بیمه مستقل باشد و این مسئله در قانون برنامه ششم آمده است لذا آگر بیمه. استقلال نسبی داشته باشد میتوانیم راهنمای بالینی داشته باشیم.
در حال تکمیل...