مدیریت زیست محیطی شهرها

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مریم جوان شهرکی نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران پیش از ظهر امروز در نشست علمی و تخصصی شهرهای هوشمند که در حاشیه جایزه جهانی خشت طلایی برگزار شد، گفت: بحث شهر هوشمند از آن مفاهیمی است که صحبت در خصوص آن زیاد شده است اما عمدتاً زمانی بیشتر از این واژه صحبت می‌شود که می‌خواهیم یکی از مشکلات خود را حل کنیم.

وی افزود: مفهوم هوشمندسازی یک مفهوم در حال شکل گیری و توسعه است و طبیعی است که در هر شهری که این مفهوم به کار گرفته می شود براساس آن شهر پذیرفته می شود و محلی و بومی می شود.

نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران ادامه داد: در گذشته اینگونه مطرح می شد که توسعه درختی است در میوه که می شود از گلخانه بیرون آورد و به حیاط خانه انتقال داد اما این مدل شکست خورد.

جوان شهرکی گفت: مدلی که یونیدو به عنوان یکی از سازمان‌های مبدع شهرهای پایدار در حال اجرای آن است مدلی است که ضمن توسعه و تمرکز بر هوشمندسازی داده‌ها و مدیریت زیست محیطی شهرها و توسعه شهرهای بدون کربن پیش می‌رود.

وی ادامه داد: دو مؤلفه مدنظر ما یکی بحث تولید ثروت است که ما آن را در چارچوب توسعه مشارکت‌های اقتصادی پایدار پیشنهاد می‌دهیم.

نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران گفت: نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران گفت: مدل‌های خواهرخواندگی بین شهرها یکی از همین مدل‌های مشارکت پذیر است.

جوان شهرکی افزود: مؤلفه دوم ما بحث ادغام شهروندان است واقعیت این است که هوشمندسازی شهرها بدون هوشمند شدن شهروندان محقق نخواهد شد و باید همه شهروندان با یکدیگر ادغام مسؤولانه داشته باشند.

وی ادامه داد: در برخی از کشورها و شهرها با این پدیده رو به رو هستیم که یکی از قطعات گمشده پازل شهر هوشمند عدم ادغام شهروندان با یکدیگر است زیرا در برخی موارد شهروندان شهر را از آن خود نمی‌دانند و به آن حس تعلق ندارند.

نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در ایران، گفت: ما در برخی از شهرهای هوشمند که موفق به ادغام شهروندان شده این می‌بینیم که شهروندان خودشان برخی بزهکاری سایر شهروندان که به ضرر شهر است را به اطلاع شهرداران و سایر دستگاه‌ها می‌رسانند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی