به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید به خوبی نشان میدهد کالری شماری یکی از راههایی که کمک میکند افراد میزان متعادلتری از خوراکیها را بخورند.
به گفته کارشناسان، این روش در فستفودها و رستورانها بسیار کارامد است تا افراد بدون محدودیت سفارش غذاهای پرکالری را ندهند.
دانشگاه هاروارد یونی طی یک بررسی سه ساله نشان داد که افراد در صورت ارائه برچسب 4 درصد کالری کمتری مصرف میکنند.
یک مطالعه بزرگ تأیید کرده است که مجبور کردن رستورانها برای قرار دادن برچسب کالری در منوهای خود، باعث کاهش مقدار کالری مصرفی مشتریان میشود.
گرچه این نتایج ممکن است از نظر برخی ناامیدکننده باشد، اما تغییرات کوچک در دریافت کالری میتواند در سطح جمعیت اثرات معنی داری داشته باشد.
کارشناسان خواستار «یک رویکرد چند جانبه و متقابل دولت» برای مقابله با چاقی هستند که یکی از آنها برچسب زدن کالری و تغذیه در منوهای رستوران است.
افزایش بی رویه نرخ چاقی میان کشورهای آمریکا و انگلیس و در پی آن شیوع بیماریهای سکته، دیابت و انواع سرطانها موجب شده تا آنها بواسطه راههای مؤثر میزان چاقی شهروندان خود را کاهش دهند.
انتهای پیام/