محمدرضا شانهساز معاون وزیر بهداشت در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در خصوص سوژه ثبت شده مخاطبان در سامانه فارس من با عنوان «نظارت جدی بر پروسه تولید کالباس و سوسیس شود» اظهار داشت: بازرسی از کارخانههای تولیدکننده سوسیس و کالباس به صورت مستمر و دورهای انجام میشود. این بازرسیها طی چند مرحله صورت میگیرد، مرحله اول قبل از تاسیس کارخانه است که شرایط تاسیس، شرایط تولید و وضعیت بهینه تولید محصولات بررسی میشود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسؤولان فنی به عنوان ناظران مستقر در صنایع و شرکتها و رصد کیفیت محصولات وارد بازار شده از جمله مواردی است که کارخانههای مواد غذایی ملزم به رعایت آن هستند.
وی افزود: در زمینه کارخانجات تولید سوسی و کالباس، سازمان دامپزشکی مسؤول نظارت بر مواد پروتئینی خام است و سازمان غذا و دارو به مباحث تولید نظارت دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: این نظارتها توسط معاونت غذا و داروی دانشگاهها علوم پزشکی صورت میگیرد و تخلفات، بر اساس نوع تخلف توسط سازمان تعزیرات و مراجع مربوط رسیدگی خواهند شد؛ لازم به ذکر است نحوه بازرسی از کارخانهها به صورت مستمر است و شهروندان نیز میتوانند در صورت مشاهده تخلف، گزارشات خود را به معاونتهای سازمان غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کنند.
انتهای پیام/