فارس من| چگونگی نظارت بر کارخانه‌های سوسیس و کالباس اعلام شد

محمدرضا شانه‌ساز معاون وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در خصوص سوژه ثبت شده مخاطبان در سامانه فارس من با عنوان «نظارت جدی بر پروسه تولید کالباس و سوسیس شود» اظهار داشت: بازرسی از کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس به صورت مستمر و دوره‌ای انجام می‌شود. این بازرسی‌ها طی چند مرحله صورت می‌گیرد، مرحله اول قبل از تاسیس کارخانه است که شرایط تاسیس، شرایط تولید و وضعیت بهینه تولید محصولات بررسی می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسؤولان فنی به عنوان ناظران مستقر در صنایع و شرکت‌ها و رصد کیفیت محصولات وارد بازار شده از جمله مواردی است که کارخانه‌های مواد غذایی ملزم به رعایت آن هستند.

وی افزود: در زمینه کارخانجات تولید سوسی و کالباس، سازمان دامپزشکی مسؤول نظارت بر مواد پروتئینی خام است و سازمان غذا و دارو به مباحث تولید نظارت دارد.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: این نظارت‌ها توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها علوم پزشکی صورت می‌گیرد و تخلفات، بر اساس نوع تخلف توسط سازمان تعزیرات و مراجع مربوط رسیدگی خواهند شد؛ لازم به ذکر است نحوه بازرسی از کارخانه‌ها به صورت مستمر است و شهروندان نیز می‌توانند در صورت مشاهده تخلف، گزارشات خود را به معاونت‌های سازمان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی