ساخت لباس «قفس عنکبوتی» برای درمان بیماران حرکتی در ایران

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، نادر علیرضالو، طراح و تولید کننده لباس فضایی و قفس عنکبوتی (اسپایدر کیج ) در نشست خبری اظهار داشت: طراحی و تولید این دو وسیله برای درمان و توانبخشی مبتلایان به فلج مغزی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه ایران بعد از کشورهای روسیه، امریکا، لهستان و برزیل توانسته است این دو دستگاه و وسیله را طراحی و تولید کند،افزود:این دو دستگاه نقش مکمل را داشته و سه کار اصلی شامل تقویت عضلات ضعیف و تحلیل رفته، اصلاح راستای بدن و حس عمقی را انجام می‌دهند.

علیرضالو خاطرنشان کرد:کودک دچار فلج مغزی با استفاده از لباس فضایی توانایی ایستادن و ایجاد خط تعادل را کسب می‌کند؛ ضمن اینکه کودکان می توانند از ۶ماهگی تا ۶سالگی از این دو دستگاه استفاده کنند و در افراد دیگر دچار فلج مغزی نیز قابل استفاده است.

این طراح و تولید کننده دستگاه توانبخشی اضافه کرد:این دو دستگاه در کشور بومی سازی شده و قابلیت استفاده از سن زیر دو سال تا سنین بالاتر را داراست.

وی بیان داشت:قفس عنکبوتی بسته جامع تعلیق درمانی است ؛ضمن اینکه پروسه درمانی با این دو وسیله به این صورت است که هزینه درمانی را در طولانی مدت کاهش داده و باعث تسهیل درمانگر در مسیر درمان بیمار می‌شود.

علیرضالو  متذکر شد: هزینه تهیه این دو دستگاه در مجموع حدود۱۳میلیون تومان است؛درحالی که قیمت نمونه خارجی این دو دستگاه ۱۸۰میلیون تومان  است.

طراح و تولید کننده دستگاههای  توانبخشی با اشاره به نشانه‌های مختلف فلج مغزی ،افزود:وقتی به مغز اکسیژن نرسد، ساختار حرکتی کنترل کنندگی مغز آسیب می‌بیند.

وی یادآور شد: در برخی کودکان عضلات و بدن شل،برخی سفت،در برخی نصف بدن سفت و در برخی همه اندام سفت می شود.

علیرضالو تاکید کرد: پروسه درمان هرچه زودتر انجام شود بهتر است و اگر از ۶ماه تا سه سالگی درمان شروع شود بهبودی فلج مغزی ۹۰درصد رشد خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی