به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس ، مهدی گودرزی رئیس مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبایی در چهارمین دوره رویداد کارآفرینی چکاوک که در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد،گفت: آییننامه انتخاب دانشجوی کارآفرین برتر را در دانشگاه تصویب شده است که بر اساس آن دانشجویانی که در حوزه کارآفرینی ایده ارائه داده و استارتاپی راهاندازی کنند، برگزیده شده و نفر اول آنها به عنوان سفیر دانشگاه در حوزه کارآفرینی معرفی خواهد شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این رویداداین است که دانشجویان با مفاهیم صحیح کسب و کار و کارآفرینی آشنا شوند و سعی می کنیم در این رویداد دانشجویان با کمک مربیان و اساتید حوزههای مختلف با بحث کیفی امر کارآفرینی آشنا شوند، ضمن اینکه بتوانند ایدهها و مفاهیم علم در حوزه علوم انسانی، اجتماعی را تا مرحله تجاریسازی پیش ببرند.
گودرزی با اشاره به اینکه رویداد کارآفرینی چکاوک فقط مختص حوزه علوم انسانی برگزار نمیشود، ادامه داد: در این رویداد تلاش داریم یک هم افزایی اساسی بین همه حوزههای علوم ایجاد شود و این همگرایی در بین مشاغل مختلف اتفاق بیفتد. ضمن اینکه گسترش فرهنگ نوآوری و کارآفرینی بین دانشجویان، اساتید از دیگر رسالتهای اجتماعی دانشگاه در توسعه کارآفرینی در کشور است که با این رویداد تا حدودی این امر مهم تحقق مییابد.
رئیس مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: در رویداد چکاوک درصدد آن هستیم نوعی تیمسازی در بین استارتاپها و علوم مختلف اتفاق بیفتد، چرا که امروزه ما با مشکل تشکیل تیم مواجه هستیم و با اعلام فراخوان بین دانشگاههای سطح یک و همچنین شرکت دانشجویان و اساتید در این رویداد میشود نوعی تیمسازی و همگرایی ایجاد کرد.
وی افزود: در حال حاضر بسیاری از دانشجویان با این مشکل مواجه هستند که نمیدانند رشته تحصیلی آنها در چه حوزههایی کاربرد دارد و چه آیندهای برای آنها متصور است. در رویداد چکاوک این ارتباط با فعالان اقتصادی ایجاد میشود.
گودرزی اضافه کرد: این رویداد ابتدا به صورت سه هفته متوالی به منظور تبدیل ایدهها به تجاریسازی و همچنین سه ماه بعد از ارائه این ایدهها تا بهمنماه برگزار میشود. در واقع ما در این رویداد منتظر به ثمر رسیدن ایدهها هستیم.
وی گفت: آییننامهای تحت عنوان انتخاب دانشجوی کارآفرین برتر در دانشگاه علامه تدوین شده است در واقع بر اساس این آییننامه دانشجویان اگر شرکت تأسیس کنند یا تیم استارتاپی راهاندازی کنند، به عنوان دانشجوی کارآفرین انتخاب میشوند و نفر اول علاوه بر دریافت جایزه به عنوان سفیر کارآفرینی دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه در عرصه کارآفرینی معرفی میشود که بودجهای سالانه دریافت خواهد کرد تا بتواند بر اساس آن ایدهای را در دانشگاه پیاده کند.
گودرزی ادامه داد: آییننامه فوق هفته جهانی کارآفرینی یعنی هفته سوم آبانماه اجرایی میشود و آبان سال آینده نفرات برگزیده را معرفی میکنیم.
رئیس مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان گفت: مدارس تخصصی در حوزه شغلی، کارآفرینی و شتابدهنده در دانشگاه علامه طباطبایی راه اندازی می کنیم به طوری که مدرسه اشتغال این دانشگاه از آذرماه امسال راهاندازی خواهد شد و دانشجویان میتوانند با پرداخت هزینه ناچیز در این مدارس ثبتنام کنند.
انتهای پیام/