به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد مصطفی(ص)، سعید سهراب پور، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و دبیر ششمین نشست استپ در افتتاحیه سومین هفته جایزه مصطفی(ص) در دانشگاه الزهرا(س) گفت : امروز مفتخریم که با تلاش دبیرخانه اجرایی نشست استپ، میزبان حضور نزدیک به ۷۰ نفر از مدیران مراکز آموزشی و دانشمندان از 30 کشور دنیا با تمرکز به سطوح بخشی؛ سلامت و همبست آب و انرژی و همچنین سطوح کارکردی؛ ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری، تامین مالی علم و فناوری هستیم.
دبیر ششمین نشست استپ در ادامه گفت: این تنوع موضوعی و حوزهای، در طول سالهای گذشته بی سابقه است. نشست استپ برای نخستین بار با همکاری پنج دانشگاه از جمله دانشگاههای الزهرا(س)، امام صادق(ع)، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، صداوسیما و همکاری ۹ دانشگاه و پژوهشگاه شامل دانشگاههای ارومیه، اصفهان، امیرکبیر، دانشگاه تهران، پژوهشکده آیندگان، پژوهشگاه مواد و انرژی، پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری، پژوهشگاه صنعت نفت، و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود؛ همچنین برگزاری ۲۰ جلسه کمیته علمی با مشارکت بیش از ۶۰ دانشمند در هر حوزه تخصصی، برگ زرین دیگری محسوب میشود.
سهراب پور در ادامه گفت: در ششمین نشست استپ ضمن تعیین مسایل کلان جهان اسلام در حوزه علم و فناوری، صاحبنظرانی نیز حضور دارند که توانستند با محوریت جهان اسلام فعالیت های را ارائه کنند، امیدواریم این نشست استپ، فرصت رفع چالشهای بیشتری را فراهم کند.
وی در ادامه گفت: استپ ششم در نظر دارد در قالب برنامههای هدفمند، فرصتی را فراهم کند تا دانشمندان و صاحبنظران حوزه علمی در قالب برنامه استپ نت، زمینه تعامل و به اشتراک گذاری میان دانشمندان بنابر استفاده از ظرفیت دانشگاه ها دانشمندان هرچه بیشتر تسهیل شود.
وی گفت: ششمین نشست استپ با هدف بازگشت به عصر طلایی جهان اسلام و دوره باشکوه پیشرانی مسلمانان در توسعه علم و فناوری در جهان در نظر دارد ضمن توجه دادن همگان به طرفیت کشورهای اسلامی و نخبگان، فرصتی را فراهم کند تا این ظرفیت های بی بدیل در مسیر حل چالش های جهان اسلام قرار گیرند.
وی با بیان اینکه نخبگان جهان اسلام در آسمان علم، ستارگان درخشان هستند، تصریح کرد: درحال حاضر جهان اسلام با چالش های پیش پا افتاده دست به گریبان است و دانشمندان جهان اسلام باید برای آن، راه حل هایی را بیابند؛ باور داریم که دانشمندان جهان اسلام ، پیشرانان علم و موتور متحرک جهان اسلام هستند.
سهراب پور گفت: ششمین نشست استپ تلاش کرده با برنامههای منظم از فرصت حضور دانشمندان برای حل مشکلات جهان اسلام استفاده کند؛ امیدواریم این رویکرد در برنامههای بعدی استپ که در دیگر کشورها برگزار میشود ، استمرار پیدا کند.
انتهای پیام/