حجت الاسلام حمیدرضا رسایی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درمورد گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران اظهار کرد: معتقدم اروپا در گام چهارم ایران اقدام خاصی انجام نمیدهد که علت آن هم مشخص است.
او با اشاره به اینکه گام چهارم ایران باید با اعتقاد قلبی باشد، گفت: دولت ایران در این گام باید از اروپا و آمریکا قطع امید کند، متاسفانه دولت گامها را به گونهای برمیدارد که این استنباط میشود که همچنان به اروپا و آمریکا چشم امید دارد و منتظر است اروپا اقدامی انجام دهد و آنها هم برای همین کاری نمیکنند.
فعال سیاسی اصولگرا عنوان کرد: درست است که این گامها با نگاه و دستور رهبر انقلاب در حال برداشته شدن است اما به دلیل ویژگی امیدواری به غرب که در دولت وجود دارد، اروپا به گونهای رفتار میکند که دولت کماکان امیدوار باقی بماند.
مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی در پاسخ به این سوال که خروج تدریجی ایران تا چه زمان باید ادامه پیدا کند؟ تصریح کرد: خروج ایران از برجام باید در زمان خروج آمریکا از برجام اتفاق میافتاد، از ابتدای تصویب برجام تا زمان خروج آمریکا از آن، منفعت خاصی برای ایران وجود نداشت و به طبع از آن به بعد هم برجام منفعتی برای ایران نداشته است و ضررهایش بیشتر است.
بیشتر بخوانید: آمریکا در ایران سفارت ندارد اما سفیران نفوذی آن همچنان هستند
رسایی ادامه داد: ایران باید همزمان با آمریکا از برجام خارج میشد و هرگونه بازگشت به برجام را مشروط انجام تعهدات طرف مقابل میکرد، اما به دلیل حاکم بودن روحیه امید به خارج در دولت، ایران از برجام خارج نمیشود.
او تصریح کرد: به عقیده من گامهای کاهش تعهدات برجامی ایران تاثیری ندارد، زیرا مشکل در جای دیگری است، مشکل در اعتیاد دولت به مذاکره و دریافت کمک از خارج است. تا دولت به مذاکره اعتیاد دارد، گامهای هستهای بیتاثیر استو اروپاییها هم این مسئله را فهمیدهاند، زیرا در جلسات خصوصی خود از این حالت روانی اطلاع دارند.
انتهای پیام/