دلایل موثر در افزایش نفت اوپک به بیش از 62 دلار

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان کشورهای تولیدکننده و صادرکننده نفت خام اوپک، در آخرین به‌روز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی این سازمان پنج‌شنبه ۱۶ آبان با ۷ سنت کاهش ۶۲.۳۲  دلار در هر بشکه فروخته شد.

سبد نفتی اوپک روز چهارشنبه ۱۵ آبان، ۶۲.۳۹ دلار در هر بشکه معامله شده بود.

از آنجایی که محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک گفت که احتمالا قیمت نفت در سال آینده میلادی افزایشی است و نیاز برای کاهش بیشتر تولید اعضای اوپک را منتفی کرد و همچنین با افزایش ذخایر نفت آمریکا، قیمت نفت کاهش یافته و به تبع آن قیمت سبد نفتی اوپک کاهش یافت.(جزئیات بیشتر)

روز جمعه نیز پس از اظهارات دونالد ترامپ که گفته بود با برداشتن تعرفه‌های اعمال شده بر کالاهای چینی موافق نیست، قیمت نفت یک درصد کاهش یافت اما در ادامه افزایشی شد.

به طوریکه بازارهای جهانی با قیمت ۶۲.۵۱ دلار برای هر بشکه نفت برنت و ۵۷.۲۴ دلار برای هر بشکه نفت خام آمریکا بسته شد.

نفت برنت طی هفته گذشته ۱.۳ درصد و نفت خام آمریکا ۱.۹ درصد افزایش ارزش را ثبت کردند. (جزیئات بیشتر)

بیشترین قیمتی که تاکنون برای سبد نفتی اوپک ثبت شده برابر با ۷۴.۰۴ دلار است که در ۲۵ آوریل ۲۰۱۹ رقم خورد. در نتیجه قیمت کنونی سبد نفتی اوپک با بالاترین رقم سال ۱۱.۷۲ دلار فاصله دارد.

این نوع نفت سال ۲۰۱۹ را با قیمت ۵۲.۱۴ دلار در هر بشکه آغاز کرد که کمترین قیمت آن از ابتدای امسال به شمار می‌رود.

متوسط قیمت نفت اوپک در هفته منتهی به ۸ نوامبر یعنی ۱۷ آبان ماه ۶۲.۳۲ دلار بوده است.

نفت اوپک سال ۲۰۱۸ به طور متوسط ۶۹.۷۸ دلار در هر بشکه فروخته شده بود. این نوع نفت تاکنون در سال جاری میلادی به طور متوسط ۶۳.۸۶ دلار در هر بشکه معامله شده است.

سبد نفتی اوپک متشکل از نفت سنگین ایران، نفت سبک عربستان، نفت سبک بصره عراق، نفت صحرای الجزایر، نفت اورینت اکوادور، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت موربان امارات، مارین قطر، مِرِی ونزوئلا، گیراسول آنگولا، رابی لایت گابن، نفت دجنو کنگو و نفت زفیرو گینه است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی