همکاری جهانی در زمینه علم و فناوری

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، وانگ شیائو یک دیپلمات چینی به تازگی گفته است که این کشور همیشه به همکاری‌ها و تبادلات بین‌المللی در علم و فناوری اهمیت زیادی می‌دهد و مایل است با نگرش آزاد، جریان نوآوری جهانی را ارتقا بخشد.

سرکنسول علوم و فناوری چین در هوستون در سخنرانی خود در یک سمپوزیوم که روز پنجشنبه در دانشگاه هیوستون برگزار شد گفت که چین در همکاری های علمی و فناوری جهانی فعال بوده است.

وی گفت: در حال حاضر، چین با ۱۶۰ کشور و منطقه همکاری علمی و فناوری برقرار کرده، ۱۱۴ قرارداد همکاری بین دولت را امضا کرده، در بیش از ۲۰۰ سازمان بین‌المللی علمی و فناوری و سازوکارهای فناوری چند جانبه شرکت کرده و در برنامه‌های مهم بین المللی علوم و فناوری شرکت کرده است.

وانگ تصریح کرد که چین همیشه اعتقاد داشته است که پیشرفت علم و فناوری باید در خدمت صلح و پیشرفت بشر باشد.

 وانگ اظهار امیدواری کرد، با استفاده از نمونه کاوشگر Chang'e-۴ در چین که نخستین بار فرود نرم در سمت  تاریک ماه را در ژانویه انجام داد، فرصتی برای شرکای بین‌المللی و دانشمندان فراهم کند تا اکتشافات ماه را انجام دهد.

وی ادامه داد: چین همچنین مایل است داده‌های حاصل از پژوهش‌های علمی را که به طور مستقل توسط این کشور تولید شده است را با کشورها به اشتراک بگذارد.

در این سمپوزیوم با حضور دیپلمات‌های چین و روسیه سخنرانی‌هایی در مورد موضوعات همکاری بین‌المللی در علم و اقتصاد برگزار شد.

انتهای پیام/