نظامِ برنامه ریزی در امورِ زیرساخت نیاز به تغییر دارد

نظام برنامه ریزی در امور زیرساخت نیاز به تغییر داردبه گزارش خبرنگار  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نخستین همایش ملی حکمرانی اسلامی که صبح امروز دوشنبه در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه مطلوب ما جامعه‌ای است که عقل در ان جامعه تصمیم‌گیرنده است و جامعه ای بدون عقل برای ما متصور نیست.

وزیر کشور افزود :در جامعه، مسئله حکومت مطرح است که ضلعی از آن مردم هستند و حکومت باید در چارچوب اندیشه‌های دینی پیش برود.

او تصریح کرد: باید ویژگی‌های این حکومت را در احادیث و روایات جست وجو کنیم، اگر این ساختارها دچار تنوع در مبنا شود، نمی‌توانیم به اهداف برسیم، ما در جامعه خود دچار چندگانگی در ساختار هستیم، همه بر عدالت تاکید دارند، مشکلات در برقراری عدالت به ساختارها برمیگردد، باید در نظام برنامه‌ریزی در امور زیرساختی تغییراتی بدهیم.

رحمانی فضلی افزود: در توزیع درآمد و جمعیت عدالت اتفاق نیافتاده است، بودجه ریزی مبتنی بر جمعیت نمی تواند تعادل ایجاد کند و باید تغییر کند. نظام اداری ما نیز دچار مشکلات جدی است که باید تغییر کند.

وزیر کشور تاکید کرد :همه مردم را در پهنه جغرافیایی باید مردم ایران بدانیم،حداقل های جامعه حتما باید برای همه باشد باید به خواسته های مردم به صورت ساختار مند اهمیت قائل شویم.

او با بیان اینکه اگر استقامت و مقاومتی هست، در همه عرصه ها به خاطر مشارکت جدی مردم بوده، گفت: باید مردم بحث مشارکت عمیق در امور کشور را ببینند. این سرمایه عظیم مردم را باید بهره گیری کنیم.

وزیر کشور استفاده از سرمایه مردمی را نیازمند سازماندهی دانست و ادامه داد: مردم نسبت به وظایف شان در قبال مشارکت آگاه نیستند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: قوانین را از مشروطیت تا الآن تنقیح نکرده‌ایم، حال باید پرسید آیا قوانین موجود متناسب با نیاز مردم است؟ آیا این قوانین مبتنی بر حکمرانی اسلامی است؟

او گفت :مگر حاکمیتی به نام اسلام نداریم، چرا این همه تنوع و تکثر در نظام های اقتصادی و قانون گذاری داریم؟ همین رای گیری به شکل، 5±1 برگرفته از نظام غربی است.

وزیر کشور تاکید کرد: با استعانت از رهبری و مقاومت مردم در این سال ها توانسته ایم بر تهدیدات پیروز شویم، اما دچار تعارضات درونی هستیم، تهدیدات و تعارضات درونی مانعی برای حکمرانی اسلامی است.

او ادامه داد :چگونگی زندگی و تغییرات اجتماعی در حکمرانی اسلامی باید مدنظر قرار گیرد. رهبری معظم انقلاب یازده سال قبل سخنرانی درباره تغییرات اجتماعی داشتند. مگر ایشان 20 سال قبل تهاجم فرهنگی را مطرح و نسبت به آن هشدار ندادند. چقدر به سبک زندگی توجه کرده ایم.

در بخش پایانی سخنانش خاطر نشان کرد: اگر مسلط به عقل مبتنی بر معارف اسلامی باشیم، می توانیم حکمرانی مطلوب اسلامی داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها:

سیاسی