به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی جایزه مصطفی(ص)، تالار وحدت صبح امروز میزبان سومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) به پنج برگزیده جهان اسلام بود.
این مراسم با حضور علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص)، حمید طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جوایز پنج برگزیده این دوره اهدا شد.
اوگور شاهین (Ugur Shahin) برگزیده سومین دوره جایزه مصطفی(ص) از کشور ترکیه و ساکن آلمان، در آیین دریافت جایزه خود در تالار وحدت اظهار داشت: از اینکه به عنوان یکی از برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) انتخاب شده ام، واقعا خوشحال هستم.
وی که برای تحقیقات خود در زمینه درمان سرطان برگزیده این جایزه شده است، ادامه داد: پیام انتخاب شدن به عنوان برگزیده در این جایزه ارزشمند، واقعا موجب خوشحالی و شگفتزدگی من شد.
استاد دانشگاه ماینتس آلمان اظهار داشت: یکی از برتریهای این جایزه ضمن ارزشدادن به دانشمندان و نوآوران، شناخت و اهمیتدادن به حوزه تحقیقاتی بنده به عنوان حوزهای جدید و درمان سرطان به وسیله ایمنیدرمانی است. بسیاری از دانشمندان معتقدند، آینده درمان سرطان با این روش میسر است؛ زیرا بیماریِ هر بیمار مبتلا به سرطان، مختص خود است و برای درمان او نیاز به دارویی خاص هست که بر اساس اطلاعات ژنتیکی وی تولید می شود.
شاهین افزود: تحقیقات ما به معنای گردآوردن همه دانش موجود در کره زمین برای نجاتدادن زندگی یک بیمار سرطانی است؛ این عقیده که نجات دادن زندگی یک انسان به معنای نجات زندگی همه بشریت است و در اسلام نیز وجود دارد.
توجه جایزه مصطفی(ص) به حوزه تحقیقاتی بنده باعث تشویق و ترغیب دانشمندان جوان و محققان میشود تا به سهم خود در تقویت این باور مهم کمک کنند.
وی با اشاره به برنامههای هفته جایزه مصطفی(ص) 2019 نیز گفت: دیروز (یکشنبه) فرصت خوبی برای ارتباط با محققان، استادان و دانشجویان دکتری ایرانی و دیگر کشورها بود و گفت وگوهای خوبی نیز داشتیم و دوستی های جدیدی بین ما برقرار شد.
وی در پایان از همه اعضای بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) تقدیر کرد.
انتهای پیام/