دومین شکار سازمان اطلاعات سپاه کیست؟ +عکس

سرویس سیاست مشرق - ساعتی پیش احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خبر از دستگیری یکی از متهمین بزرگ فساد اقتصادی داد که پس از فرار توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)بازداشت و به کشور بازگردانده شد.

امیرآبادی در توضیح این پرونده نوشت:‌ شنیده شده یکی از متهمین بزرگ ‎مفاسد اقتصادی که پس از چپاول اموال ملت به خارج از کشور گریخته بود توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) به کشور برگردانده شده قطعا بعداز خبر دستگیری ‎روح الله زم این خبر نیز برای مردم امید آفرین وبرای مفسدین نگران کننده است.

یکی از افرادی که احتمال می‌رود منظور این نماینده مجلس باشد، رسول دانیال‌زاده یار قدیمی حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور است که در پرونده‌های فساد مالی متعددی نقش اصلی را داشت.

دانیال زاده کیست؟

رسول دانیال زاده با حمایت برخی از مسئولان توانسته بود با انجام فعالیت‌های غیر قانونی و انباشت سرمایه و فعالیت در بازار آهن و صنعت ساختمان کشور، ضمن هدایت تسهیلات بانکی به غیر از اهداف فعالیت‌های تولیدی، در انتخاب مدیران عامل چند بانک نقش تعیین‌کننده و موثری داشته باشد و ناگفته پیداست که معنی چنین اتفاقی چیست.

بیشتر بخوانید

فریدون ۲۶ میلیارد تومان «پول دستی» خواست، من هم دادم

دانیال‌زاده از طریق اسناد و مدارک بنگاه‌های اقتصادی خود و با ارائه وثایق ناکافی توانسته بود میلیاردها تومان تسهیلات ارزی و ریالی از شبکه‌ بانکی کشور دریافت کند.

او در پوشش تأمین مواد اولیه سه کارخانه فولاد سازی، به نام‌های فولاد گیلان، گروه کارخانجات نورد و لوله سمنان و مجتمع فولاد کاویان، با استفاده از ال سی‌های گشایش شده در بانک‌های کشور، ضمن جذب سهیمه ارزی زمینه خروج ارز از کشور به صورت معامله با شرکت‌های صوری را فراهم کرده بود.

طبعا او برای فرار از پرداخت دیون بانکی و استمهال چندین باره بدهی‌های خود نیازمند اعمال نفوذ در ارکان بانک‌های دولتی بود و بر اساس همان گزاره مشهور توانسته بود از ایفای تعهدات خود در نظام بانکی شانه خالی کند.

بخشی از تسهیلاتی که دانیال زاده گرفته و ارزی که دانیال زاده از کشور خارج کرده بود تبدیل به اموال و املاک زیادی در داخل و خارج از کشور از جمله شرکت گلد فیرو در امارات و شرکت LCS، در هامبورگ آلمان شد. دانیال زاده مالک یکی از مجلل و مجهزترین برج‌های ایران در تهران به نام برج روما رزیدنت است و خود وی نیز در یک آپارتمان‌ دوبلکس به متراز ۱۴۰۰ متر مربع ساکن است.

بعد از تشکیل پرونده، دانیال زاده به اخذ تسهیلات بانکی با ارائه وثایق ناکافی و عدم بازپرداخت آن‌ها ضمن هزینه در غیر موارد تعیین شده، سرمایه گذاری غیر قانونی تسهیلات بانکی در خارج کشور، خروج ارز با توسل به اسناد خرید خلاف واقع تجهیزات صنعتی، پرداخت رشوه کلان به مدیران دولتی و اعمال نفوذ در انتصاب برخی از مدیران دولتی متهم شد.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد میزان کل مانده بدهی تسهیلات دریافتی دانیال زاده تا مرداد ۹۵، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بود که دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به بانک ملی می‌شد و الباقی دیون وی مربوط به بانک‌های ملت و رفاه بود که این مقدار از بدهی او در سامانه بانک مرکزی ثبت نشده بود.

زنگ خطر برای مفسدان اقتصادی فراری

دستگیری این متهم اقتصادی و بازگرداندن او به کشور، همچون عملیات پیچیده بازداشت روح‌الله زم که سبب ترس و وحشت سایر ضدانقلاب‌های فراری شده و هر لحظه خود را در تور سازمان‌ اطلاعات سپاه می‌بینند، برای دوستان دانیال‌زاده که آن‌ها نیز در پرونده‌های اقتصادی متهم‌ و به خارج از کشور فرار کرده‌اند رعب و وحشت بوجود آورده است.

امثال محمودرضا خاوری مدیرعامل اسبق بانک ملی که در زمان وقوع فساد مالی 3 هزار میلیاردی نقش اصلی را داشت، رحمت اله باختری، سمانه حضرتی آشتیانی و مجید سعادتی از متهمان اخلال در نظام بانکی کشور، علی‌اکبر یقینی از متهمان فراری در پرونده حسین هدایتی و بانک سرمایه، جعفر شیرعلی‌نیا و مرجان شیخ الاسلامی از متهمان پرونده فساد پتروشیمی، سالار آقاخان از متهمان پرونده اخلال در بازار ارزی کشور در نوسانات سال گذشته و سایر افرادی که در این سال‌ها پول مردم و بیت‌المال را با فساد و تبانی تصاحب و از کشور خارج کردند باید از امروز هرلحظه منتظر باشند تا دست بسته به پای میز محاکمه آورده شوند.

برچسب ها:

سیاسی