ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره اخذ مالیات به عنوان راهکار جبران کسری بودجه کشور گفت: در حال حاضر کارمندان و کارکنان شرکتها بدون اینکه امکان دخل و تصرفی داشته باشند، ماهیانه از حقوقشان بیمه و مالیات کم میشود. اما اقشاری مانند پزشکان که درآمدشان زیاد است، دنبال شفافیت نیستند و معمولا زیر بار نصب کارتخوان در مطبهای خود نمیروند. همچنین پزشکان تمایلی به پلکانی شدن پرداخت مالیات ندارند.
وی افزود: این موضوع با عدالت سازگاری ندارد که کارمندی با حقوق سه یا سه و نیم میلیون تومانی در ماه مالیات بپردازد اما پزشکی که در یک روز به چند برابر یک کارمند درآمد کسب میکند، مالیات ندهند. پزشکان باید توجه کنند اگر مالیاتی پرداخت میکنند صرف عمران و آبادی شهر خودشان خواهد شد. این کار موجب میشود از اتکا صرف به فروش نفت نجات پیدا کنیم. کسانی که دلسوز کشور و مردم هستند باید به این مساله دقت بیشتری داشته باشند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره ورود شورای عالی اقتصادی سران قوا به بحث معافیت مالیات کارانه پزشکان اظهار داشت: یکی از دغدغههای کنونی رئیس جمهوری کسری بودجه است و روز سه شنبه علی لاریجانی رئیس مجلس در این باره صحبت کرد. رئیس قوه قضائیه هم به نوعی پیگیر این مساله هستند. قطعا وقتی سران سه قوه از وضعیت اقتصادی کشور مطلع هستند، اگر احیانا لابیگری در این مورد وجود دارد نباید مورد توجه قرار بگیرد.
لارگانی تاکید کرد: اگر ما بخواهیم به موضوع پرداخت مالیات توسط پزشکان توجه نکنیم یا معافیت مالیاتی برای آنها در نظر بگیریم، قطعا کشور با چالش و مشکل جدی روبرو میشود. در شرایطی که فروش نفت تحریم شده است لازم است سران سه قوا، مجلس و اعضای دولت به مصوبه مربوط به معافیت مالیاتی پزشکان توجه نکنند تا بتوان با افزایش درامد مالیاتی، مقداری از کسری بودجه را پوشش داد.
انتهای پیام/