محله محوری نباید باعث شود از برنامه‌های کلان و توسعه شهری فاصله بگیریم

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس محمد سالاری عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز در همایش بزرگداشت روز جهانی شهرسازی که با حضور جمعی از اعضای شورای شهر تهران و همچنین کارشناسان حوزه شهرسازی برگزار شد گفت: شهرسازی مشارکت مبنا به مفهوم مشارکت همه ذی نفعان و به خصوص مردم است.

وی ادامه داد: البته از نقش گروه‌های مرجع، نخبگان دانشگاهی و مدیران شهری هم برای پیشبرد برنامه ها نباید غافل شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه که مسلم است این است که موضوع شهرسازی مشارکتی امروزه برای جامعه ما به گونه ای نهادینه شده و در ادبیات مدیران جای خود را باز کرده است.

سالاری خاطرنشان کرد: در مقدمه همه برنامه های توسعه ایی به آن توجه شده است و جامعه به سطحی از کنش‌گری رسیده و آمادگی شهرسازی مشارکت مبنا را دارد.

وی افزود: مهمترین رسالت ما در نهادی به نام مدیریت شهری این است که بتوانیم برنامه‌های تدوین شده را بتوانیم به الگو تبدیل کنیم چون در این خصوص نگرانی‌هایی وجود دارد.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: مدیران شهری در حال تلاشند تا با مشارکت ذی نفعان برنامه‌های خود را پیش ببرند و این نگرانی وجود دارد که تهران ۷۰۰ کیلومتر مربعی بدون الگوسازی در جایی رها شود و کارها ابتر بماند.

سالاری گفت: نگران آن هستیم که این برنامه‌ها توان کافی برای الگوسازی نداشته باشند و به این ترتیب وقتی دوره عمرم مدیریت شهری به پایان رسید این برنامه کنار گذاشته شوند.

وی تصریح کرد: در شهر تهران و در همه محلات و همه کوچه‌ها کار انجام می‌گیرد اما به زعم بنده اینها هیچ کدام الگوساز نخواهد بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های دیگر من نداشتن برنامه‌های اولویت محور است. زیرا اهمیت اولویت بندی نیازهای شهر بر کسی پوشیده نیست.

سالاری ادامه داد: اساسا با رویکرد اینکه همه برنامه های ما معطوف محلات بشود هم صحیح نیست و باید به گونه ای عمل کرد که از بخشی نگری هم فاصله گرفته و مصلحت کلان یک شهر هم در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی