شاید بسیاری از افراد مطلع نباشند که برخی از خوراکیها تا چه حد مناسب فصلهای سرد هستند و با مصرف این نوع خوراکیها میتوان زندگی سالمتری در فصلهایی مثل پاییز و زمستان داشت.
برخی از خوراکی ها نسبت به دیگر خوراکی ها دارای برتری هایی هستند که مصرف این نوع خوراکی ها در فصل سرد سالم تر است.
کربوهیدرات کافی بخورید
خوردن کربوهیدرات های سالم مانند نان سبوس دار ، برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار برای سلامتی بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی کربوهیدرات مصرف می کنید زیرا کربوهیدرات ها روش غیرمستقیم برای دستکاری تریپتوفان برای تقویت خلق و خوی شما در روزهای سرد هستند. به معنای ابتدایی تر؛ کربوهیدرات ها با ترشح سایر مواد مغذی از خون و ورود به سلول ها به تریپتوفان اجازه می دهند تا سد مغز را از بین ببرند. کاسترو میلر توضیح می دهد تریپتوفان کار خود را انجام دهد (و سروتونین ایجاد می کند). سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که به تنظیم خلقیات کمک و با افسردگی مبارزه می کند.
ماهی قزلآلا
از آنجا که ماهی قزل آلا با چربی های سالم یعنی اسیدهای چرب امگا 3 پر شده است، برای مبارزه با بیماری های زمستانی انتخاب بسیار خوبی است. اسیدهای چرب امگا 3 در رشد و عملکرد مغز نقشی اساسی دارند. زیرا این ماده حاوی خصوصیات ضد التهابی است. انتقال دوپامین و سروتونین از مهمترین ویژگی های قزل آلا محسوب میشود. ماهی قزل آلا با پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی پر شده است و یک پیوند محکم بین مصرف این نوع ماهی و عملکرد و بلوغ مغز وجود دارد.
شیر غنی از ویتامین D
یكی از مواردی كه باید در زمستان مورد مصرف قرار گیرد، ویتامین D است. ویتامین D نقش بسیار مهمی در بدن افراد ایفا می کند. این ویتامین نه تنها در سیستم ایمنی ، بلكه روی خلق و خوی افراد اثراتی بسیار مثبت دارد و به شدت با افسردگی ناشی از فصل پاییز مبارزه می کند.
زردچوبه
این گیاه قدرتمند می تواند یک مزیت بزرگ برای سلامت روان شما باشد. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که زردچوبه به همان اندازه داروهای ضد افسردگی در درمان افسردگی مؤثر است. بنابراین توصیه می شود روزانه نصف قاشق مرباخوری زردچوبه و فلفل سیاه بخورید تا از بیماری های مختلف پیشگیری شود.
گردو
از آنجا که گردوها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند ، ماده غذایی مهمی برای مقابله با بیماری های زمستانی است. علاوه بر داشتن خاصیت های ضد افسردگی، گردو با آنتی اکسیدان های مهمی همراه است و به نظر می رسد که رشد سلولهای سرطانی را سرکوب می کند.