حسن خلیلآبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره موضوع جدایی ری از تهران اظهار داشت: اخیراً جلسهای با برخی از نمایندگان مجلس داشتیم و من به عنوان موافق این جدایی و حسن رسولی عضو دیگر شورای شهر به عنوان مخالف نظرات متفاوتی مطرح کردیم ولی به دلیل حواشی افزایش نرخ بنزین جلسه نتیجه نهایی نداشت و بررسی بیشتر آن به جلسات بعدی موکول شد.
وی با اشاره به اینکه شورای شهر به صورت مستقیم نمیتواند دخالتی در موضوع جدایی ری از تهران داشته باشد چرا که جزو وظایف شورا نیست، گفت: نمایندگان مجلس تصمیمگیران اصلی هستند و قانون آن را تصویب میکنند که امیدواریم که با اقدام قانونی موثر جهت احقاق حقوق مردم ری که سالها مورد غفلت واقع شده اقدام شود.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ادامه داد: طرح جدایی ری از تهران با 36 امضا پیش از این توسط نمایندگان مجلس به هیات رئیسه تقدیم شده و اکنون در کمیسیون شوراها در حال بررسی است که با تصمیم نهایی مجلس در این زمینه اقدام میشود.
خلیلآبادی گفت: در صورتی که طرح جدایی ری از تهران در دوره کنونی مجلس تصویب شود تا سال 1400 این جدایی اجرایی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: من سالها در ری زندگیکردهام و به نظرم اکثر مردم به ویژه نخبگان و فرهیختگان با این تصمیم موافقند.
به گزارش فارس، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران گفته است؛ جدایی ری از تهران به نفع مردم ری و تهران نیست و اکثر اعضای شورای شهر مخالف این جدایی هستند.
بنابر برخی منابع و اطلاعات موجود، ری سیزدهمین شهری است که درجهان ساخته شده است و تاریخ سکونت در این شهر به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد برمیگردد. همچنین ری قدیمیترین شهر ایران معروف است و جا دارد که تصمیمگیران با دقت و بررسی جوانب مختلف تصمیم به جدایی برای این شهر بگیرند.
انتهای پیام/