بهره برداری از پروژه سلول جدید دفن بهداشتی زباله در سال 99

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با تاکید بر ضرورت کاربرد روش های نوین، جدید و استاندارد برای دفن پسماندهای بیمارستانی، خاطرنشان کرد: روزانه یکصد تن پسماند بیمارستانی در شهر تهران تولید می شود که دفن غیر بهداشتی این پسماندها آلودگی‌های زیست محیطی و آبهای زیرزمینی و همچنین گسترش برخی از بیماری ها را در پی دارد.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون مدیریت پسماند، زباله های پزشکی و نیز بخشی از پسماندهای عادی، صنعتی و کشاورزی که نیاز به مدیریت خاص دارند، جزو پسماندهای ویژه محسوب می شوند، اظهار داشت: مدیریت اجرایی زباله های صنعتی و ویژه، به عهده تولید کننده است و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی، شهرداری ها، دهیاری ها و بخشداری ها این وظیفه را بر عهده دارند.

علیپور در ادامه گفت: مدیریت زباله های بیمارستانی شامل تولید، ذخیره، جمع آوری، حمل و نقل و پردازش و دفع است که این سازمان براساس دستورالعمل های ارسالی از جانب سازمان حفاظت محیط زیست و طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و براساس وظایف محوله و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه، کار جمع آوری و حمل و دفع پسماند بیمارستانی را انجام می دهد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به تکمیل شدن ظرفیت سلول دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی در اوایل سال آینده، تصریح کرد: با هدف تداوم دفن بهداشتی این زباله ها برای استفاده در سال های آتی، عملیات احداث سلول دفن بهداشتی جدید شروع شده است.

وی در تشریح ویژگی های این سلول بیان کرد: سلول جدید دفن بهداشتی پسماند، در مساحتی حدود هشت هکتار و با ظرفیت پذیرش 600هزار مترمکعب پیش بینی شده است که پس از عملیات خاکبرداری، شیب بندی،زهکشی کف و دیوارها و رس کوبی اجرای عایق بندی کف و دیوار ها، با هدف جلوگیری از نفوذ شیرابه به خاک، مورد بهر برداری قرار می گیرد. 

علیپور در پایان با تاکید به افزایش تعامل تولیدکنندگان زباله های بهداشتی با مدیریت شهری، عنوان کرد: ارتقاء هماهنگی میان سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت در راستای جمع آوری پسماندهای بیمارستانی و تفکیک مطلوب این دسته از زباله ها، حفاظت از شاخص های زیست محیطی را در پی دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی