نیاز به سرمایه‌گذاری 800 میلیارد دلاری منطقه آسیا برای حل بحران غذایی در یک دهه آینده

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی،  جمعیت منطقه آسیا طی یک دهه آینده تقریبا 250 میلیون نفر افزایش خواهد یافت. این در حالی است که مصرف کنندگان دنبال غذای پایدار، سالم و بهداشتی هستند و یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این قاره برای رفع این چالش به تنهایی قادر نخواهد بود.

منطقه آسیا وابسته به واردات محصولاتی است که از منطقه آمریکا، اروپا و آفریقا می‌آید.

گزارش جدید حاکی از این است که اگر این سرمایه‌گذاری در منطقه آسیا انجام نشود این قاره برای تامین تقاضای جمعیت رو به رشد با مشکل مواجه خواهد شد و شرایط برای افراد فقیر بدتر می‌شود.

انتظار بر این است که سرمایه‌گذاری در حوزه غذا تا سال 2030 دو برابر شود و این در حالی است که رقم فعلی 4 تریلیون دلار است.

آمارهای گزارش تجارت بین‌المللی نشان می‌دهد در حالت کلی کشورهایی در آمریکای لاتین، شرق آفریقا و جنوب آسیا صادر کنندگان غذا هستند و بقیه کشورهای این منطقه وارد کنندگان غذا محسوب می‌شوند.

این گزارش حاکی است که تغییرات آب و هوایی و رشد جمعیت به مشکلات منطقه اضافه خواهد کرد، نوسان قیمت محصولات هم شرایط را بدتر می‌کند.

سرانه زمین‌های قابل کشت برای هر فرد در منطقه آسیا تا سال 2030 پنج درصد کاهش خواهد یافت و اینها تصویر تاریکی را از آینده این قاره نشان می‌دهد و نیاز به سرمایه‌گذاری در این منطقه را بسیار ضروری می‌سازد.

ریچارد اسکینر معتقد است اگر ما به این مشکلات فائق نیاییم در طی 10 سال آینده شرایط بسیار سختی خواهیم داشت.

فرصت سرمایه گذاری 800 میلیارد دلاری در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی منطقه آسیا وجود دارد که باید در یک دهه آینده حتما انجام شود.اسکینر معتقد است که استفاده از تکنولوژی و نوآوری می‌تواند برای رفع این مشکلات کارساز باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی