یکی از شگفتیهای عالم آفرینش نحوه حفظ سلولهای ایمنی در زمان حمله تومورهای سرطانی است که یک تحقیق جدید علمی جزئیات این موضوع را مشخص کرده است.
اینکه سلول های ایمنی بدن چگونه از خود در برابر سرطان و دیگر عفونتها دفاع کرده و جلوی کشته شدن و نابودی خودشان را میگیرند پرسشی است که پاسخ دقیق آن تا به امروز مشخص نشده بود؛ اما یک بررسی جدید علمی در استرالیا پاسخ این پرسش را مشخص کرده است.
محققان استرالیایی در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که سلول های ایمنی بدن در زمان مواجهه با خطر یک پوسته مستحکم دفاعی به دور خود می تنند و همین مسأله به آنها کمک می کند در زمان نبرد با عفونتها نابود نشده و خودشان را حفظ کنند.
پژوهشگران میگویند این کشف جدید علمی میتواند به شناسایی روشهای جدید درمانی به منظور مقابله با سرطان منجر شود. یکی از سلولهای ایمنی که به همین شیوه خود را در حین مبارزه با سلولهای سرطانی حفظ می کند،(Cytotoxic T lymphocytes CTLs) نام دارد. این سلول برای حفاظت از خود از یک پوسته پروتئینی به نام پرفورین استفاده میکند که البته قادر به از بین بردن مولکولهای سمی نیز است. تلاش محققان برای شناسایی انواع دیگری از این نوع پوسته های محافظ در جریان است.