طراحی دو مدل قضایی و دانشگاهی جدید در پژوهشگاه قوه قضائیه

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حجت‌اله علم الهدی در دیدار با حسین دهقانی فیروزآبادی معاونت منابع انسانی و محمدرضا حدادزاده نیری دادستان کل استان یزد اظهار کرد: رویکرد ریاست جدید دستگاه قضا، کمک به ارتقاء شأن قضات است.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه از فعالیت‌های مشترک با سایر نهادهای قوه قضائیه خبر داد و گفت: در صدد هستیم ظرفیت‌های استانی را فعال کنیم و از این ظرفیت‌ها در شناخت موضوعات و حمایت از طرح‌های پژوهشی، حمایت از پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی در حیطه دانشجویی و قضات و نیز در جلسات نقد رای استفاده کنیم. 

علم‌الهدی تصریح کرد: شیوه نامه‌ای برای جلسات نقد رأی نوشتیم که در آن دو مدل قضایی و دانشگاهی با دستورالعمل‌های جداگانه تعریف شده است. 

وی افزود: طبق این دستورالعمل جدید، ما برگزار کننده نخواهیم بود و تنها پشتیبانی می‌کنیم لذا هرکدام از استان‌ها خود برگزار کننده هستند و ما پشتیبان و حمایت کننده از ثمرات جلسات هستیم.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای گسترش مجلات علمی و پژوهشی و انتشار مقالات  علمی – پژوهشی قضات ادامه داد: در حوزه خدمات پژوهشی که به قضات ارائه می‌شود، برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است البته تقاضاهایی زیادی در زمینه مقالات وجود دارد و ما اقداماتی در این زمینه خواهیم داشت.

وی با اشاره به نگارش و انتشار کتب توسط قضات، گفت: خروجی‌های علمی افراد در بدنه دستگاه قضا اولویت پژوهشگاه است.

ثبت تاریخ و خاطرات قضات قدیمی (با سابقه) و همچینن ایجاد اداره قوانین از دیگر برنامه‌های پژوهشگاه قوه قضائیه بود که علم‌الهدی به آن اشاره کرد. 

وی با تشریح فعالیت‌های اداره قوانین، تعریف قوانین بر مبنای اصول فقهی، اسلامی و بومی را از ماموریت‌های این اداره دانست.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه خاطر نشان کرد: در سطح ستادی تفاهم نامه‌هایی با سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی انجام شده تا با ساز و کار مشخص بازدیدهای دانشجویی ترتیب داده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی