حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها الزامی است

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، نشست مدیران اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.

در این نشست جواد واثقی امیری رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار داشت: این جلسات فرصت مناسبی برای تبادل‌نظر و انتقال تجارب است و شما را برای رسیدن به یک وحدت رویه و سیاست واحد در دانشگاه‌های منطقه کمک می‌کند.

*منطق حمایت از خانواده شهید و ایثارگر

وی افزود: ضرورت حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر با توجه به شرایط خاص آن‌ها یک الزام است، بر همین اساس این حمایت‌ها در قانون هم پیش‌بینی‌شده است، فلسفه آن‌هم درست است؛ زیرا عزیزانی که در راستای حفظ نظام و توسعه کشور به درجه شهادت و ایثار نائل آمدند حمایت از آن‌ها و خانوادهایشان یک الزام است و در دانشگاه نیز باید به این موضوع توجه بیشتری بشود.

واثقی امیری گفت: دانشجو در هر دانشگاهی که پذیرش می‌شود بعد ورود با شاخص‌های آن دانشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. بنابراین بر اساس آیین‌نامه‌ها و ضوابط باید دانشجویان شاهد و ایثارگر از طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی و حمایتی بهره‌مند شوند، به‌صورت مستمر وضعیت تحصیلی، زندگی اجتماعی آن‌ها مورد رصد و ارزیابی قرار گیرد و در این زمینه فعالیت بیشتری صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: در این جلسات می‌توانید آیین‌نامه را مورد بررسی قرار دهید، نواقص آیین‌نامه‌ای را بررسی، راهکار و پیشنهادات درست حمایتی را با توجه به شرایط و امکانات دانشگاه‌ها ارائه دهید.

هادی رزاقی مدیر اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز با بیان این‌که برگزاری این جلسات سبب اتخاذ تصمیمات اثرگذار در راستای بهبود وضعیت درسی، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی دانشجویان می‌شود به ارائه گزارشی از عملکرد این اداره پرداخت که شامل مواردی از قبیل برگزاری اردوی فرهنگی برای دانشجویان به مشهد مقدس، برگزاری کلاس‌های تقویتی، ثبت‌نام دانشجویان و تشکیل پرونده در سامانه شاهد و ایثارگر، برگزاری کلاس‌های قرآنی، تشکیل کمیته منتخب ستاد و بررسی آموزشی دانشجویان موارد خاص، تشکیل جلسه با دانشجویان، اساتید مشاور و معرفی اعضای جدید به ریاست دانشگاه، بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان طبق آیین‌نامه جدید می‌باشد.

همچنین در ادامه حاضران در این نشست، به بررسی دستور کار و ارائه دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور از سه استان گیلان، مازندران و گلستان است و شامل دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی بابل، مازندران، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و گلستان، فناوری‌های نوین آمل، علم و فناوری مازندران، گیلان، گنبد، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

انتهای پیام/