واکنش «پژمان بازغی» به اتفاقات اخیر در کشور

به گزارش مشرق، سیزدهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به واکنش «پژمان بازغی» پیرامون اعتراضات اخیر در کشور اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:

ماجرای مرگ نیکتا اسفندانی چه بود؟

دستگیری عاملان اصلی و لیدرهای اغتشاشات اخیر در خوزستان

مجرمان اغتشاشات اخیر علاوه بر مجازات باید خسارت اموال عمومی را هم بپردازند

اعتراضات نباید به شکلی باشد که رسانه‌های بیگانه سوء‌استفاده کنند و زندگی مردم دچار مشکل شود

پژمان بازغی بازیگر سینما و تلویزیون گفت: پدر بنده رزمنده بوده و هشت سال سابقه حضور در جبهه را داشته است، من فکر می‌کنم تمام افرادی که به شکلی در دوران دفاع مقدس به جبهه‌ها رفته‌اند هدفشان استقلال و آزادی این مملکت بوده است.

بازیگر فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» با اشاره به پست اینستاگرامی خود پیرامون این موضوع گفت: از نظر من شهدای بزرگواری همچون شهید همت و شهید باقری رفتند تا ما در کشور آرامش داشته باشیم، قرار نیست با یک اعتراض تا این حد دو قطبی عمل کنیم، من تک تابعیتی هستم و اعتقاد دارم مشکلات کشور باید در درون حل شود چراکه شهدا در دوران دفاع مقدس جان خود را از دست دادند تا ما امروز در آرامش و آسایش زندگی کنیم.

وی افزود: حرف من این است که اعتراض مردم کاملاً به جا بوده است و دولت باید به این اعتراضات پاسخگو باشد اما این اعتراضات نباید به شکلی باشد رسانه های بیگانه از این اتفاقات سو استفاده کنند و زندگی مردم دچار مشکل شود.

نسل جوان تئاتر به شدت تحت فشار است/در نمایش جدید «سجاد افشاریان» حضور دارم

کوروش شاهونه بازیگر و کارگردان تئاتر، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: امسال در دو اثر نمایشی به ایفای نقش پرداختم و خوشبختانه هر دو اثر شانس بالایی برای حضور در جشنواره بین المللی تئاتر فجر را دارند. البته در نمایش «چاروسی» هم بازی داشتم که این نمایش اسفند سال پیش روی صحنه رفت اما باز هم شانس حضور در فجر را دارد. 

وی در همین راستا ادامه داد: از اوایل سال در تمرینات نمایش کرونوس شرکت پیدا کردم که خرداد و تیر ماه امسال روی صحنه رفت، در همان زمان مشغول تمرینات نمایش صدای خنده حضار بودم که با چند روز اختلاف تیر و مرداد ماه در تماشاخانه دیوار چهارم اجرا رفت، حال منتظر نظر هیات انتخاب فجر هستم تا ببینم کدامیک از این دو اثر در بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر امسال حضور خواهند داشت. 

بازیگر نمایش «بی‌پدر» درباره دومین تجربه کارگردانی تئاتر خود اضافه کرد: نمایش «مانستر» دومین تجربه من در عرصه کارگردانی تئاتر است، ماه‌ها مشغول نگارش این متن بودم و حال بعد از چند ماه تمرین از دی ماه سال جاری در پردیس تئاتر شهرزاد آن را روی صحنه خواهم برد. 

شروع غم‌انگیز فیلم جدید «حامد کمیلی» در گیشه سینما

 فیلم سینمایی «لیلاج» به کارگردانی داریوش یاری از چهارشنبه هفته گذشته اکران خود در سینماهای کشور را آغاز کرده و تاکنون با فروشی نزدیک به ۴۰ میلیون تومان یکی از قعرنشینان جدول فروش سینما در سال ۹۸ محسوب می‌شود.

این فروش کم برای فیلم سینمایی لیلاج در حالی رخ می‌دهد که این فیلم از حضور بازیگران پرتعداد و مطرحی برخوردار است، اما حضور این بازیگران نتوانسته در جذب مخاطبان به سینما موفقیت آمیز باشد.

در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: رعنا نوازنده ساز در شرف برگزاری کنسرت، باخبر می‌شود دخترش برای نجات پدرش به زادگاه رعنا رفته است. جایی که رعنا شانزده سال پیش درست در سن دخترش از آنجا فرار کرده است. رعنا کنسرت را رها می‌کند.

فیلم سینمایی «لیلاج» پنجمین تجربه کارگردانی داریوش یاری محسوب می‌شود، وی پیش از لیلاج کارگردانی آثاری همچون پناه آخر، کربلا جغرافیای تاریخ، خانه‌ای روی تپه و دخلیل در کارنامه کاری خود می‌بیند.

نویسنده سریال «پیشتازان فضا» درگذشت

«دی سی فونتانا» فیلمنامه‌نویس با سابقه سینمای هالیوود که در کارنامه کاری خود مجموعه «پیشتازان فضا» را داشت، در سن هشتاد سالگی چشم از جهان فرو بست.

فونتانا پس از گذشت مدتی بیماری و بر اثر کهولت سن درگذشت، وی بیست و پنجم ماه مارس سال ۱۹۳۳ در ایالت نیوجروسی امریکا به دنیا آمد و هشتاد سال بعد در همان شهر چشم از جهان فروبست.

فونتانا فیلمنامه نویسی را از سال ۱۹۶۰ آغاز کرد، وی برای اولین بار به عضویت تیم نویسندگان سریال تلویزیونی «مرد بلند قد» در آمد و در سه فصل این سریال تلویزیونی توانست اعتماد تهیه کنندگان و فیلمسازان را به دست آورد.

حضور قابل قبول وی و نوع نگارشش در سریال مرد بلند قد باعث شد تا یکسال بعد به عنوان سرپرست نویسندگان سریال تلویزیونی «سیرک خارجی» انتخاب شود، چند سال بعد وی نگارش سریال معروف «غرب وحشی وحشی» را انجام داد تا دیگر به عنوان یک چهره فیلمنامه نویس شناخته شود.

«مگر چشم تو دریاست»، روایت ایثارگری مادران شهید در دوران دفاع مقدس

جواد کلاته عربی نویسنده کتاب «در هیاهوی سکوت» پیرامون مضمون کتاب «مگرچشم تو دریاست» گفت: این کتاب به زندگی خانواده‌ای ایثارگر که چهار فرزند خود را در راه انقلاب اسلامی ایران از دست داده است، می‌پردازد.

وی در همین راستا ادامه داد: راوی و شخصیت اول کتاب «مگرچشم تو دریاست» مادری است که چهار فرزندش به شهادت می‌رسند، این زن با استواری و ایثار خود زندگی پر فراز و نشیبی را پشت سر می‌گذارد و همواره صبر را سر لوحه اعمالش قرار می‌دهد. وی موسس مدرسه علمیه خواهران در دو شهر پیشوا و رودسر است.

کلاته عربی به علل انتخاب سوژه کتاب «مگر چشم تو دریاست» اشاره و ابراز کرد: سوژه را خودم انتخاب کردم، اهمیت انتخاب سوژه نیز توجه افکار عمومی به حضور افراد و خانواده‌های ایثارگر و از خودگذشته‌ای است که با وجود سختی‌های فراوان همواره انقلاب اسلامی ایران را پشتیبانی می‌کنند.

وی به فصل‌های ابتدایی کتاب «مگرچشم تو دریاست» پرداخت و اظهار کرد: در فصل‌های ابتدایی کتاب به زندگی و کودکی مادر خانواده همچنین نوع تربیت و سبک زندگی اسلامی ایرانی وی پرداخته شده است، این مادر در خانواده‌ای کاملاً مجاهد بزرگ شده و با یک طلبه ازدواج کرده وی زندگی پرفراز و نشیبی داشته است، این مادر در طی زندگی خود در دوران جنگ خدمات فراوانی را به جامعه ارائه داده است.

کلاته عربی به سبک نگارش کتاب «مگرچشم تو دریاست» اشاره و تاکید کرد: کتاب «مگرچشم تو دریاست» به سبک خاطرات شفاهی نوشته شده و راوی آن مادر شهیدان جنیدی است. کتاب «مگر چشم تو دریاست» نگارشش با یک سال و نیم مطالعه، مصاحبه و با هدف انعکاس انتشار ایثار این خانواده شهید نوشته شده است.

برچسب ها:

فرهنگ و هنر