به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان دانشگاه استرالیا جنوبی (UniSA) واکسن آلرژی بادام زمینی را برای بازنویسی سیستم ایمنی بدن ایجاد کردند.
واکسن که در آزمایشگاه درمانی تجربی «UniSA» ساخته شده، در موشها و نمونههای خون انسان مؤثر است.
اگر آزمایشهای انسانی موفقیت آمیز باشد، واکسن میتواند آلرژی بادام زمینی را حل کند و زندگی میلیونها انسان را تغییر دهد.
واکسن با بازنویسی پاسخ بدن به آلرژنهای بادام زمینی ، ایجاد پاسخ غیر آلرژیک به جای آلرژیک کار میکند.
واکنش های آلرژیک به آلرژیهای بادام زمینی از حالت تهوع و استفراغ گرفته تا آنافیلاکسی و مرگ متغیر است.
طبق گفته پرهتی الدی، سرپرست پروژه واکسن تقریباً 3 درصد از کودکان استرالیایی نسبت به بادام زمینی حساسیت دارند.
وی در اطلاعیه رسانهای گفت: آلرژی بادام زمینی میتواند باعث بروز مشکلات مختلف شود؛ به خصوص با توجه به خطرات بسیار واقعی که برای سلامتی کودک دارد.
پرهتی الدی میگوید: اگر بتوانیم واکسن مؤثر آلرژی بادام زمینی را تحویل دهیم، این استرس ، نگرانی و نظارت مداوم را برطرف خواهیم کرد، ضمن اینکه کودک و خانواده آنها را از محدودیتها و خطرات آلرژی بادام زمینی رها میکنیم.
گزارشی که توسط سازمان جهانی آلرژی در سال 2013 منتشر شد، هشدار می داد که آنافیلاکسی در حال افزایش است و روز به روز کودکان بیشتری گرفتار آن میشوند.
جان هیبال، رئیس آزمایشگاه درمانی نیز تأکید کرد: واکسن جدید به طور موثری سیستم ایمنی بدن را در پذیرش آلرژنهای بادام زمینی فریب میدهد.
بادام زمینی یکی از شایعترین علل واکنشهای حساسیتی شدید است حتی ذرات کوچک از بادام زمینی میتواند به اندازه کافی واکنشهای آلرژیک ایجاد کند.
بنابر بررسیهای صورت گرفته کودکان بیشترین احتمال رنج از حساسیت به بادام زمینی را دارند؛ اگر آلرژی غذایی در خانواده باشد نیز خطر ابتلا به حساسیت بیشتر است.
انتهای پیام/