خودداری بیمه سلامت از پرداخت هزینه «سمعک»

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علی رضی پور، عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران با اشاره به چالش‌های جامعه شنوایی شناسی ایران، گفت: متاسفانه بیمه‌ها به بهانه ستاره داربودن خدمات ارزش نسبی، زیر بار هزینه خدمات سمعک نمی‌روند.

وی با عنوان این مطلب که اکثر افرادی که از سمعک استفاده می‌کنند از قشر ضعیف جامعه هستند، افزود: بیمه سلامت به بهانه اینکه خدمات سمعک در کتاب ارزش نسبی ستاره دار است زیر بار مسئولیت پرداخت هزینه نمی‌رود و فشار مالی به خانواده‌ها تحمیل می‌شود.

 عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران تاکید کرد: جامعه شنوایی شناسی ایران، تقاضا دارد با توجه به اینکه تعرفه‌های مندرج در کتاب ارزش نسبی برای سمعک ناقص شده است، نسبت به حذف ستاره از خدمات سمعک در کتاب ارزش نسبی اقدام شود.

رضی پور گفت: انجمن شنوایی شناسی ایران با کمک صاحب‌نظران دانشگاهی در حوزه سمعک تعرفه‌های معقولی را تحت عنوان بسته خدمات سمعک آماده کرده که هر سال برحسب پیشرفت تکنولوژی در عرصه سمعک قابل ویرایش بوده و با اطلاع وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی در اختیار همکاران ادیولوژیست قرار گرفته تا زمان اضافه کردن خدمات سمعک در کتاب ارزش نسبی از آن استفاده کنند.

وی یکی دیگر از مشکلات جامعه شنوایی شناسی را قیمت گذاری عجولانه و غیرکارشناسی سمعک توسط اداره کل تجهیزات پزشکی عنوان کرد و افزود: متاسفانه این قیمت گذاری بدون اخذ نظر از شرکت‌ها و صاحب نظران و انجمن‌های علمی و صنفی صورت گرفته که انجمن علمی شنوایی شناسی اعتراض شدید خود را نسبت به این اقدام اعلام کرده است.

عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران ادامه داد: این قبیل تصمیم گیری‌های غیر کارشناسی، عواقب ناگواری برای جامعه ادیولوژی و بیماران به همراه دارد.

رضی پور خاطرنشان کرد: متاسفانه تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل تجهیزات پزشکی در خصوص ساماندهی سمعک منعقد شد که تا کنون هیچ اقدام مثبتی نسبت به عملیاتی کردن تفاهمنامه انجام نشده است.

وی گفت: پیشنهاد می‌شود در اسرع وقت نسبت به حذف لیست قیمت از سایت اداره کل تجهیزات پزشکی اقدام و جلسه هم اندیشی با حضور صاحب نظران و انجمن‌های علمی و صنفی تشکیل و نسبت به دستیابی قیمت معقول و منطقی تر نسبت به سمعک بر حسب نوع و مدل آن اقدام شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی