به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، شهریار آل شیخ، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری مشهد در سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند گفت: موضوع شهر هوشمند چند سالی است که در کشورمان مطرح شده است اما آیا ما با روش ها و تکنولوژی های شهر هوشمند میتوانیم شهر را هوشمند کنیم؟
وی افزود: نظریاتی مطرح می شود که متولیان حوزه های مختلف مطالبی بیان می کنند که برای شهر هوشمند باید تک تک خانه ها را هوشمند کنیم اما این گونه نیست و ارتباط اجزا اهمیت دارد.
آل شیخ خاطرنشان کرد: اگر همه خودروها هوشمند باشد مشکل ترافیک حل نمی شود. تعریفی که از شهر هوشمند ارائه می شود روش هوشمندانه حل چالش های شهری است.
معاون شهردار مشهد تصریح کرد: منابع ما محدود و اولویت ها مشخص است. روش ها و ایده هایی که در شهرهای مختلف وجود دارد با یکدیگر متفاوت خواهد بود.
وی افزود: کپی کردن هوشمندسازی از یک شهر به شهر دیگر امکان پذیر نیست و با این روش الزاما هوشمندسازی رخ نمی دهد. از این رو باید با نیازها و مشکلات و روش های خودمان شهر را هوشمند کنیم.
آل شیخ با بیان اینکه آپ شهروندی مبتنی بر نوآوری استارتاپی در بسیاری از کشورهای دنیا شکل گرفته است، افزود: مجموعه ها پس از مدتی با یکدیگر پیوند خواهند خورد و توسعه شکل خواهد گرفت.
معاون شهردار مشهد با اشاره به امضای تفاهم نامه میان شهرداری تهران و مشهد، افزود: توافق میان شهرداری مشهد و تهران بر همین پایه است. چرا در هر شهری باید کارت های جداگانه برای یک خدمت مشترک داشت و این حداقل هوشمندی است که باید با موازی کاری مقابله کرد.
وی اضافه کرد: تجربه آموخته ما این است که اگر بخواهیم در بخش دولت مداخله کنیم، تنها مداخله ما ایجاد هماهنگی خواهد بود.
آل شیخ گفت: اگر بخواهیم شهرها را مدیریت کنیم نیاز به داده داریم تا در بستری قابلیت انطباق وجود داشته باشد.
انتهای پیام/