حجتالاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که « آیا عدم پرداخت کارانه به پزشکان توجیه مناسبی برای عدم ارائه خدمات درمانی مناسب در بیمارستانهاست؟»، اظهار داشت: متاسفأنه تعرفه بیمارستان با تعرفه مطب پزشکان فاصله خیلی زیادی دارد؛ برای نمونه تعرفه برخی پزشکان در بیمارستان 4000 تومان است اما در مطب 80 تا 100 هزار تومان بوده و به عبارتی ویزیت پزشکان پایینتر از 50 هزار تومان نیست.
وی ادامه داد: در نتیجه برخی اوقات سرویس مناسبی به بیمار داده نمیشود؛ البته تعداد پزشکانی که این کار را میکنند اندک هستند، اما وجود دارند.
حجتالاسلام والمسلمین سلیمی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر بیمه خدمات درمانی هم برای میزان خدمات درمانی سهمیه گذاشته و آنها نیز در این موضوع دخیل هستند؛ برای نمونه در شهرستانها اعلام کردند که بیمارستان یا آزمایشگاهی در ماه 200 نفر را تحت پوشش قرار دهد و اگر بیشتر از این باشد، پوشش بیمهای نمیدهند؛در نتیجه مشخص است در اینجا هماهنگی بین سازمان بیمه اتفاق میافتد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس متذکر شد: باید پرسید چرا سازمان بیمه خدمات درمانی این ظرفیت را محدود کرده و این فاجعه اتفاق افتاده و مردم راهی مطبها و کلینیکهای خصوصی میشوند و میلیون، میلیون تومان از جیب مردم در این شرایط اقتصادی دریافت میشود.
وی با تأکید بر اینکه ابتدا خود دولت باید این مسیر را اصلاح کند،بیان داشت: وقتی پزشکان میگویند 200 نفر را تحت درمان قرار میدهیم و بیشتر از آن سرویس ارائه نمیکنیم،در اینجا خدمات درمانی این مصیبت را ایجاد کرده؛ در نتیجه پزشک نیز از این موضوع استقبال کرده و این اتفاق را رقم میزند.
سلیمی در پاسخ به این پرسش که «آیا هماهنگی بین بیمه خدمات درمانی و پزشکان وجود دارد؟»، افزود: بیمه خدمات درمانی در این خصوص زمینهسازی کرده و پزشکان نیز از این زمینهسازی کمال استفاده را میکنند و در عمل هماهنگی وجود دارد و یک اقدام هماهنگ انجام میشود.
انتهای پیام/