خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: برخی مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» پویشی با عنوان «بازگشت شهید حسین فهمیده به کتب درسی» را طرح کردند.
مخاطبان عنوان کردند: حذف نام شهدا از کتب درسی به معنای گرفتن روحیه ایثار، از خودگذشتگی و ... است و با بازگشت شهید حسین فهمیده به کتب درسی، دبستانیها با ۸ سال دفاع مقدس آشنا میشوند ضمن اینکه با کسانی که این فرصت را برایشان پدید آوردند که بتوانند زندگی با امنیت داشته باشند، آشنا میشوند.
حجتالاسلام والمسلمین علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: عنوان «شهید فهمیده» به کتاب درسی برگشته است و در چند بخش از کتابهای درسی وجود دارد.
وی ادامه داد: تأکید دوستان ما این است که از نمادهای دانشآموزی برجسته در کتابهای درسی داشته باشیم و در این راستا شهید فهمیده در کتاب درسی حضور دارد و حضور وی قویتر هم خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سطحینگری و شعارزدگی در برنامه درسی یک سم مهلک است، افزود: باید برنامه درسی داشته باشیم که شهیدپرور باشد و نه اینکه فقط اسم یک شهید در آن باشد اما بعضی وقتها جامعه ما دچار یک نوع سطحنگری و شعارزدگی میشود.
انتهای پیام/