به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد قرصهای ایبوپروفن یا ناپروکسن در زنان پرخطر میتواند ریسک ابتلا به سرطان سینه را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
به گفته محققان، آسپرین به زنان پرخطر کمکی نمیکند و باوجود مفید بودن این دو قرص در کاهش ریسک ابتلا به سرطان، زنان باید مراقب مصرف این دو قرص باشند.
دانشمندان تأثیر داروها را بر روی بیماران خوش خیم سرطان سینه آزمایش کردند و درنهایت مشخص شد، ایبوپروفن یا ناپروکسن با تأثیر ضدالتهابی ریسک بروز سرطان را کاهش میدهند.
دانشمندان کلینیک مایو تأکید کردند، زنان نباید قرص ایی مصرف کنند تا خطر خود را کاهش دهند؛ پیروی از سبک زندگی سالم یکی از مؤثرترین راهها برای در امان ماندن از بیماریها است.
این مطالعه افراد سالم را مورد آزمایش قرار نداده و به افراد توصیه نمیشود که این نوع داروها را برای مدت طولانی مصرف کنند مگر اینکه دستور پزشک باشد.
ایمی دیگنیم، جراح سرطان سینه در کلینیک مینه سوتا گفت:«مطالعات متعددی ارزیابی کردهاند که آیا استفاده از داروهای ضد التهابی مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن بر خطر ابتلا به سرطان سینه در خانمها تأثیر دارد یا خیر که مشخص شد آسپرین با وجودآنکه در دسته داروهای ضد التهاب قرار میگیرد بر کاهش ریسک سرطان سینه تأثیری ندارد».
هر سال حدود یک میلیون زن در ایالات متحده مبتلا به سرطان خوش خیم سینه میشوند؛ این بیماری در انگلیس نیز سالانه دهها هزار زن را مبتلا میکند.
نتایج یک پژوهش که در ژورنال تحقیقات سرطان سینه منتشر شده بیانگر آن است که ضد التهابات عصبی ممکن است فعالیت آنزیم (سیکلواکسیژناز) را که در سلولهای سرطانی بسیار فعال است کُند کند.
دانشمندان دانشگاه کلمبیا گفتند که آنها همچنین ممکن است با محدود کردن توانایی بدن در تبدیل تستوسترون به استروژن که به تومورهای سینه معروف است، از بروز این بیماری جلوگیری کنند.
انتهای پیام/