به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلیمیل، محققان در جریان یک مطالعه پس از بررسی روده موجودات دریایی، متوجه شدند «میکروپلاستیک» اقیانوسها یک میلیون بار بیشتر از تصورات قبلی پژوهشگران است.
میکروپلاستیکها اشیایی فوقالعاده کوچک هستند که در نزدیکی سطح بستر یا بر روی ساحل دریاها و اقیانوسها وجود دارند. در واقع آنها به عنوان اشیایی پلاستیکی که قطرشان کمتر از ۵ میلیمتر است شناخته میشوند.
براساس دادههای موجود، امروزه ۸ میلیون تن ضایعات پلاستیکی به اقیانوس وارد میشود؛ ۲۵۰ هزار تن از این پلاستیکها در حال حاضر در دریا شناور است در حالیکه بقیه آن احتمالاً تهنشینی و شسته شدن از ساحل هستند.
این مطالعه توسط بنیاد ملی علوم (NSF) و به سرپرستی «جنیفر براندون» یک اقیانوس شناس بیولوژیکی صورت گرفته و نتایج پژوهش جدید حاکی از آن است که وجود میکروپلاستیک در اقیانوسها یک میلیون بار بیش از تصور قبلی محققان است.
از ۱۰۰ موجود دریایی، همه آنها در روده خود ریز پلاستیک داشتند؛اکنون پژوهشگران تعیین کردند که در هر فوت مکعب ۸.۳ میلیون قطعه میکروپلاستیک وجود دارد؛ عددی که هفت برابر بیشتر از تخمین قبلی است.
دانشمندان تأکید میکنند، بیشتر پلاستیکها از نظر شیمیایی چنان قوی هستند که نه میکروبهای موجود در خاک و نه آب نمیتوانند پیوندهای ابتدایی را تجزیه کنند.
انتهای پیام/