شاید پرونده ویلموتس به فیفا کشیده شود/ استقلال جعل سند نکرده است

به گزارش مشرق، محمدصادق درودگر، رئیس کمیته اقتصادی فوتبال و عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره خبر ورود توپ‌های قلابی به لیگ برتر و خرید آنها توسط بعضی از باشگاه‌ها گفت: متأسفانه قانون کپی‌رایت در کشور ما رعایت نمی‌شود. مرزهای ما برای ورود محصولات به دقت کنترل نمی‌شود. برای ترخیص کالاها از نمایندگی اصلی یا کمپانی تولیدکننده مدارک بارنامه، فاکتور و گواهی مبدأ ارائه نمی‌شود. قدری باید در مرزهای شرقی‌مان از سمت پاکستان، دقت بیشتری خرج شود.

وی درباره محل تولید توپ‌های قلابی گفت: سال‌هاست این مشکل را از پاکستان داریم و در یک کارگروه برای شکایت وارد عمل می‌شویم. این از وظایف شرکتی است که توپ‌ها را به ما فروخته، اما اهمال کرده و ما به آنها نامه زده‌ایم که در این زمینه فعال باشند. خوشبختانه بازی‌هایی که در لیگ کشورمان برگزار شد، کیفیت این توپ را اثبات کرد و گلایه‌ها از بین رفته است. از برخی دوستان رسانه‌ای کم‌تجربه تقاضا می‌کنیم اگر می‌خواهید مطلبی درباره فوتبال بنویسید، از مسئولان سوال کنید. اگر مسئولان پاسخگو نیستند، از مسئولیت یک فرد رسانه‌ای کم نمی‌کند.

رئیس کمیته اقتصادی فوتبال درباره قیمت توپ‌های قلابی یادآور شد: باشگاه‌ها 300، 400 هزار تومان برای این توپ‌ها هزینه کرده‌اند. از مردم خواهش می‌کنم به سایت شرکت دربی‌استارت بروید و این توپ «برلیانت» را بزنید. قیمت آن 160 یورو بوده و کیفیت آن کاملاً متفاوت است. عبدالله روا در برنامه ویدیوچک این موضوع را تحلیل کرد و برای من شعر یه توپ دارم قلقلیه را خواند! او را به سازمان لیگ دعوت کردم و اسناد را ارائه دادم. در برنامه دیگری هم درباره تبلیغات محیطی، مجتبی فروبخش اعتراضاتی داشت و من اسناد را به او ارائه کردم.

درودگر که با برنامه «سلام صبح بخیر» گفت‌وگو می‌کرد، از بردن نام باشگاه‌هایی که توپ‌های تقلبی را خریده‌اند پرهیز و تصریح کرد: به باشگاه‌ها گفته‌ایم در بازی‌ها، فقط از توپ‌هایی که ما به آنها داده‌ایم استفاده کنند. لاستیک توپ ما چهارلایه و سازگار با محیط زیست است، دو قفل دارد و وزن آن حین شوت زدن کم نمی‌شود، اما توپ‌های تقلبی مواد مصنوعی دارد، از نظر جهش و پرش غیراستاندارد هستند و کیفیت نازلی دارند.

وی یادآور شد: هدف ما ارائه ارزان‌ترین و باکیفیت‌ترین توپ است. هجمه‌ای که به ما وارد شد، به این خاطر بود که ما یک هفته مانده به مسابقات از این توپ رونمایی کردیم و حدود 50 هزار توپ مدل قبلی را وارد کشور کرده بودند که بفروشند. بعد دیدند ما توپ‌های جدید آورده‌ایم و شوکه شدند. نمی‌خواهم اشاره کنم که این کار توسط چه کسانی انجام شد. اکنون مسابقات لیگ در حال برگزاری است و یک توپ هم خراب نشده است. شما بررسی کنید آیا کیفیت توپ‌ها عوض شده یا بادشان کم شده است.

رئیس کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال در این خصوص که هرکسی امسال اعتراض می‌کند، محروم می‌شود، گفت: خیر. این یک واقعیت ملموس است و شما در بازی‌ها می‌بینید که توپ‌ها چه کیفیتی دارد. مشابه این توپ‌ها در لیگ بلژیک استفاده می‌شود. یک بار تشریف بیاورید اسناد ترخیص این توپ را ببینید، فیلمبرداری کنید و به مردم نشان دهید.

بیشتر بخوانید:

قرارداد ویلموتس سرانجام به مجلس رسید

افتضاح ویلموتس در هیاهوی استرا گم شد

درودگر درباره بی‌کیفیت بودن لباس‌های تیم ملی فوتبال و اذعان چند بازیکن به این موضوع خاطرنشان کرد: لباس‌هایی که الان تیم ملی استفاده می‌کند، از لباس‌های قبلی است. به زودی مراسم رونمایی از لباس‌های جدید تیم ملی را خواهیم داشت. ویلموتس به آلمان تشریف برد و لباس‌های جدید را انتخاب کرد تا تولید شود. این لباس‌های جدید پس از تولید انبوه و مراسم رونمایی، استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی مشکل دارو هم داریم. آدیداس به ما گفته به شما لباس نمی‌فروشیم، ما در این شرایط لخت در مسابقات شرکت کنیم؟ این‌ها برای شرکت آل‌اشپورت است و ما بهترین قرارداد تاریخ را بستیم و لباس رایگان می‌گیریم.

رئیس کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال درباره پرداخت پول ویلموتس که توسط یک شرکت دولتی تأمین شده بود، اظهار داشت: من در قرارداد ویلموتس شرکتی نداشتم. بعضی مدیران می‌گویند ما می‌خواهیم ماندگار بمانیم و هیچ چیز را امضا نمی‌کنند. برخی مدیران کارآفرین، نوآور و خلاق هستند. یک مربی عزیز این را گفت که شما پخش کردید که هزینه‌های ویلموتس را شرکت شستا پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: در سال‌های 84، 85، 86 شرکتی از آنِ شرکت اسپانسر ما بود. آن سال مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان فقط برای نام حامی مالی، نه تبلیغات محیطی و فضای مجازی که آن روز نبود، نه برای وَس و حوزه آی‌تی‌وی هزینه شد. اکنون این هزینه را 30 برابر کنید که نزدیک 40 میلیارد تومان می‌شود. اکنون در تبلیغات محیطی‌مان بسیار شلوغ هستیم و شرکت‌ها بازگشته اند. در اوج تحریم‌ها و شرایط ظالمانه‌ای که به ما تحمیل شده است، شرکت‌ها را فعال کرده‌ایم و تبلیغ می‌کنند. چون پول‌شان را دور نمی‌ریزند و سرمایه‌گذاری می‌کنند.

درودگر افزود: مدیری که در تبلیغات محیطی شرکت می‌کند، می‌داند ما دو رسانه فوتبال و تلویزیون را داریم که رسانه‌های اصلی کشور در بخش سرمایه‌گذاری هستند. مدیران برای سود بیشتر در فوتبال سرمایه‌گذاری می‌کنند. یک شرکت 25 میلیارد تومان سود داشت، اما پس از یک سال که حامی تیم ملی شد، 80 میلیون تومان سود کرد که به کارگران و سهامداران رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اکنون شرکت شستا حامی تیم ملی فوتبال است، گفت: ما با آنها مذاکره داشته‌ایم و نهایی هم شده است. ما تعهد داریم، کار مشترک انجام می‌دهیم و باید سودآوری آنها را بالاتر ببریم.

رئیس کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال درباره اینکه رسانه‌ها نوشته‌اند شستا برای پرداخت حقوق بازنشستگان هم با مشکل مواجه است و چگونه اسپانسر تیم ملی می‌شود، تصریح کرد: اصلاً اینگونه نیست. شرکت شستا در این قضیه نیست و این شرکت خیلی وسیع است که رایتل و بانک رفاه را هم تحت پوشش دارد. بانک رفاه که تا به حال تبلیغ می‌کرد، کسی ایرادی به آن نمی‌گرفت و بسیاری از هزینه‌های ما با همین بانک بود. این برای آنها سرمایه‌گذاری بود و سودشان چندین برابر شد.

درودگر درباره مبلغ قرارداد تصریح کرد: قرارداد ما با شرکت‌های مختلف تقسیم می‌شود. ما با هشت اسپانسر قرارداد داریم که هنوز نهایی نشده است. بخش اعظم آنها بر مبنای فعالیت مشترک، درآمد حاصل و کاری «برد برد» است. تیم ملی برای مملکت و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مبلغ دو میلیون یورو که در ترکیه به مارک ویلموتس داده شده، توسط شستا تأمین شده است یا خیر، گفت: به هیچ عنوان. من از رقم اطلاعی ندارم و وقتی بخواهم شنیده‌ها را بازگو کنم، شاید اشتباهی پیش بیاید. درباره لباس به صراحت توضیح دادم چون مطلع بودم. فقط می‌دانم که ما طلبی از فیفا داشتیم و این طلب توسط چک یک شرکت پرداخت شد. من در جریان نبودم. تاج و اینفانتینو مذاکره کردند و من طی این مذاکره واتساپی حاضر بودم. اینفانتینو به خاطر عقب افتادن پرداخت این طلب، رسماً از تاج عذرخواهی و اعلام کرد برای حل این مشکل تلاش می‌شود.

رئیس کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال در پاسخ به اینکه آیا این فدراسیون از ویلموتس شکایت کرده است یا خیر، تصریح کرد: ممکن است وارد این پروسه شویم، اما هنوز کاری نکرده‌ایم. او می‌گوید شما فسخ کنید یا نکنید، باید سه ماه حقوق مرا بدهید و فدراسیون می‌گوید ما نباید این پول را بدهیم. در حال چالش و مذاکره هستیم تا این موضوع حل شود، اما ممکن است این پرونده به نهاد حاکمیت ورزش و فیفا کشیده شود.

درودگر درباره ماجرای حذف استقلال گفت: موضوع حذف نیست و تاج پیگیر این موضوع بود. وقتی نامه‌ها را امضا و ارسال کردند، مدیران عامل جدید آن را امضا کردند. وقتی در روزنامه رسمی که ارسال شده، ترجمه شده، مدیرعامل فرد دیگر بوده است. جعل سندی در کار نبوده است.

برچسب ها:

ورزش