مبارزه وزارت اطلاعات با دانه‌درشت‌های مواد مخدر

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات در مراسم گردهمایی مدیران، معاونین و دبیران ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اظهار داشت: به مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برای مبارزه نفس‌گیر و آتشی که به جان ملت‌ها افتاده است خداقوت عرض می‌کنم.

وی گفت: این جلسه موجب می‌شود که مسئولان کشور هم در جریان مجاهدت‌ها و تلاش‌های شما قرار بگیرند.

علوی گفت: کار شما مبارزه با مواد مخدر است و در این زمینه از تجربیات خوبی برخوردار هستیم و ضروریات آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم درک می‌کنیم و راه‌ها و روش‌های مبارزه با مواد مخدر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم می‌دانیم و جا ندارد که بنده در این خصوص صحبتی داشته باشم.

وزیر اطلاعات گفت: مسائل مختلفی در وزارت اطلاعات ذهن ما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خودش مخدوش می‌کند و صحبت کردن از تکنیک‌های مبارزه با مواد مخدر حکمت به نزد لقمان بردن است.

وی تاکید کرد: سربازان گمنام حضرت امام زمان(عج)‌ آماده هستند به عنوان بازوی ستاد مبارزه با مواد مخدر همراه و همگام با شما پیش بروند تا دستاوردهای خوبی در زمینه مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم.

علوی گفت: وقتی آتشی دامن جامعه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌گیرد همه انسان‌ها مسئولیت دارند در خاموش کردن آتش و جلوگیری فراگیر شدن آن اقدام کنند، مخصوصا آتشی که جان و خانمان انسان‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تهدید می‌کند.

وزیر اطلاعات افزود: قطعا بی‌تفاوتی در برابر آتشی که گوشه خرمن افتاده است، موجب می‌شود که این آتش به گندم خودمان هم برسد و دسترنج ما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از بین ببرد.

وی بیان داشت: ضرورت برخورد با مواد مخدر امری است که ریشه‌های آن در قرآن نیز مطرح شده است.

وزیر اطلاعات افزود: قطعا پیشگیری مقدم بر درمان است و منتظر نباشید که مواد مخدر عده‌ای را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آلوده و معتاد کند، بعد با علل آن مبارزه کنیم. راه‌های پیشگیری و کشف مواد مخدر به صورت علمی باید مورد توجه قرار بگیرد و هرچقدر در این مسیر به صورت علمی پیش برویم، قطعا توفیقات بیشتری خواهیم داشت.

علوی تاکید کرد: برای روش‌های موثر پیشگیرانه باید کار کرد تا نتیجه آن پیشگیری از مصرف مواد مخدر و کاهش اعتیاد باشد.

وی گفت: ما باید با اقدامات اطلاعاتی و علمی پیشگیری از افزایش شهدا و جانبازان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حوزه مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم.

وزیر اطلاعات بیان داشت: وزارت اطلاعات گوشه‌ای از اقداماتش پرداختن به مسئله‌ای همچون مواد مخدر است و ماموریت ذاتی در این خصوص ندارد اما وقتی ما با پایشی که در مبادی ورودی می‌کنیم، در جهت تامین امنیت و مقابله با ناامنی‌ها به مواردی برمی‌خوریم که نمی‌توانیم بگوییم ماموریت ذاتی در این خصوص نداریم و باید تاثیر خودمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این مجموعه بگذاریم.

علوی گفت: ما در زمینه مبارزه با تروریسم همان‌طور که وظیفه مبارزه با آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داریم، باید با ریشه‌های تروریسم هم مقابله کنیم که مواد مخدر یکی از ریشه‌ها و خاستگاه‌های تروریسم است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم مبارزه ریشه‌ای با تروریسم کنیم باید با مواد مخدر مبارزه جدی‌تری داشته باشیم.

وزیر اطلاعات اضافه کرد: در زمینه مبارزه با مواد مخدر مسئله وزارت اطلاعات با دیگر نیروهای اطلاعاتی و امنیتی فرق دارد؛ چراکه ناجا در داخل مرزها فعالیت می‌کند و وزارت اطلاعات کار ناجا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید سبک‌تر کند و در مبدا ضربه‌هایی به موادفروشان بزند و کسانی که فعالیت‌شان در هزار تن است را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از بین ببرد.

وی افزود: وزارت اطلاعات در حوزه مبارزه با مواد مخدر به سراغ دانه‌درشت‌ها رفته است و در کشورهای مختلف اقداماتی در این خصوص انجام داده‌ایم و دانه‌درشت‌های مواد مخدر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شناسایی کرده‌ایم.

علوی بیان داشت: ما باید به دنبال علت‌های مصرف مواد مخدر پیش برویم و نباید این علل را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فراموش کنیم.

وزیر اطلاعات بیان داشت: مبارزه با مواد مخدر مانند مبارزه با آنفلوآنزا مرغی نیست که مدتی مطرح شود و دستگاه‌های مختلف در این خصوص بلافاصله وارد عمل شوند و اقداماتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام دهند، بلکه مسئله مواد مخدر استمرار دارد و نمی‌توان فکر کرد که تا 10 سال دیگر می‌توان موضوع مواد مخدر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قلع و قمع کرد.

وی گفت: موضوع مواد مخدر مانند یک عارضه در زندگی وجود دارد و باید در حوزه اقدامات پیشگیرانه در این خصوص اقدام کرد.

علوی بیان داشت: مبارزه با مواد مخدر یک اراده حاکمیتی است و ضرورت دارد که فرهنگ مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مبارزه با مواد مخدر افزایش دهیم و در بین مردم در این حوزه احساس مسئولیت شود و در صورت مشاهده فروش مواد مخدر به مراکز اطلاعاتی و انتظامی خبر داده شود.

ادامه دارد...

برچسب ها:

اجتماعی