طرح جامع سنگ‌های قیمتی تدوین شد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور اظهار داشت: یکی از اهداف ایمیدرو، بسترسازی برای راه اندازی بازارچه های سنگ های قیمتی در شهرهای با ظرفیت در این حوزه است.

وی افزود: با راه اندازی این بازارچه ها می توان صاحبان حرفه در حوزه سنگ های قیمتی را گرد هم آورده و با ایجاد فضای کارگاهی، اقدام به ظرفیت سازی کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان در بخش گوهر سنگ ها به عنوان متولی نقش توسعه ای خود را ایفا خواهد کرد، گفت: فعالان بخش خصوصی پیشنهادات خود را برای تعریف یک مدل ملی در این حوزه ارایه کنند تا با هم اندیشی ارکان مختلف دولت و بخش خصوصی، اهداف خود را دنبال کنیم.

غریب پور، احیاء معادن کوچک مقیاس در زمینه گوهرسنگ ها را از دیگر برنامه های این سازمان خواند و گفت: در این طرح شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران شناسایی و فعال سازی این معادن را به عهده خواهد گرفت.

وی افزود: ذخایر معدنی، بازار مصرف، نیروی کار و امکانات آموزشی از مزیت های کشور برای توسعه و ایجاد ارزش افزوده این حوزه است که مغفول مانده است.

رئیس سازمان توسعه معادن با اشاره به جایگاه ایران در زمینه سنگ های قیمتی، گفت: طبق آمار سال 2018 سهم ایران در تولید جهانی سنگ های قیمتی 0.08 درصد است که با ظرفیت های ما تناسب ندارد.

وی افزود: خراسان رضوی و جنوبی، اصفهان، تهران، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و آذربایجان شرقی و دیگر استان ها، از ظرفیت های قابل توجهی در حوزه جواهرات برخوردار هستند که امیدواریم با اقدامات توسعه ای در این بخش، این ظرفیت سازی ها حضور ما را در تجارت جهانی پررنگ کند.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اقتصادی