واکنش رحیم‌پور ازغدی به عدم دعوت به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش مشرق، حسن رحیم‌پور ازغدی ظهر امروز در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که در مدرسه علمیه عباسقلی خان برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی حاصل وحدت حوزه و دانشگاه است در حال حاضر باید به سطحی بیندیشیم که نازل به تمدن سازی است.

بیشتر بخوانید:

رحیم‌پور ازغدی: در سهمیه‌بندی بنزین شاهد بی‌کفایتی مسئولان دولتی بودیم

رحیم‌پور ازغدی: اگر به جوان انقلابی در مدیریت کشور بها ندهیم از عدالت دور می‌شویم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بابیان اینکه انقلاب اسلامی در ابتدا نظام سیاسی را تغییر داد، خاطرنشان کرد: با ایجاد انقلاب اسلامی نظام‌های مختلف باید شکل گیرد چرا که انقلاب اسلامی با پیدایش خود تنها موانع نظام سازی اسلامی را بر طرف کرد.

 وحدت حوزه و دانشگاه یعنی تقسیم‌کار در جهت تمدن سازی جدید اسلامی 

وی افزود: در تمام علوم نگاه تمدنی باید داشت، اگر اجتماعی بیندیشیم باید در راستای خداوند شکل بگیرد ما می‌توانیم به روش‌های مختلف تمدن‌ها را انجام دهیم که اگر این‌ها ارتقا پیدا کرد علوم عقلی و غیره در سطحی برای پروژه واحد برای ایجاد تمدن جدید اسلامی تلاش می‌کنند.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه با ایجاد نگاه تمدنی معیار، سطح و نمره دادن‌ها به رفتارهای نظام سازی فرق می‌کند، اذعان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی تقسیم‌کار در جهت تمدن سازی جدید اسلامی و حل مشکلاتی که جامعه نتوانست در طول 40 سال آن‌ها را حل کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: عزم تمدن سازی در حوزه و دانشگاه به‌طور عام وجود ندارد، مسئله اول اراده تاریخی در جهت خدمت به بشریت که شرط‌های درونی تربیت دینی و زمینه‌های بیرونی دارد.

وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام در راستای ایجاد تمدن اسلامی عزمی راسخ داشتند، با وهن نمی‌توان تبلیغ دین کرد به همین جهت نظام‌های آموزش و تبلیغی که قدرت ابلاغ ندارد کارآمد نیست.

رحیم‌پور ازغدی بابیان اینکه اگر از دین به‌نوعی صحبت می‌کنید که هیچ‌کس دشمن شما نیست به درد نمی‌خورد، عنوان کرد: اگر کسی هیچ‌کس علیه او نیست و برای هیچ‌کس خطر ندارد معلوم است با هیچ ظلم و فسادی در نیفتاده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: گاهی برخی فکر می‌کنند روحانی بودن این است مؤمن و کافر همه تأیید کنند این خلاف است عادل عارف اخلاقی دشمنان حق، دشمنش و دوستان حق هم دوستش‌اند و این سیره پیامبر و ائمه اطهار بود.

سیاسی‌ترین مذهب اسلام تشیع است

وی افزود: سیاسی‌ترین مذهب اسلام تشیع است تمام رهبران آن شهید شدند مگر بااخلاق کسی را می‌کشند مگر شاه هیئت‌های عزاداری راه نمی‌انداخت اما می‌گفتند اگر به شاه فحش دهید با شما برخورد می‌کنیم.

رحیم‌پور ازغدی خاطرنشان کرد: کسانی که الآن در وسط میدان فرهنگی و جهاد نباشند اگر در زمان امام حسین (ع) حاضر بودند همراه امام هم نبودند و در زمان قیام حضرت حجت (عج) هم نخواهند بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی فضاهای دوگانه، متذکر شد: در حوزه کاری خود کسانی می‌بینم در خصوصی چیزی می‌گویند و در جلسه خلاف عمل می‌کنند، این‌ها جزو مسؤولین هم هستند بیرون چیزی می‌گوید اما در شورا چیزی نمی‌گوید و بهانه مصلح اندیشی می‌آورد.

وی به جلوداری طلاب در مسئله‌ها تأکید و ادامه داد: طلبه‌ای که آیه جهاد بخواند و جلو حرکت نکند به درد نمی‌خورد اگر جزو نیروهای جلودار نیست اما می‌خواهد جلودار باشد حداقل باید هدایت‌گر باشد.

رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: حوزه و دانشگاهی که عزم راسخ نداشته باشد و به دنبال معذورات باشد نمی‌تواند تمدن سازی کند باید توکل کرد از هیچ‌کس و هیچ‌چیز نترسید و اقدام کرد.

حوزه‌ای که خود را در برابر مردم مسوول نداند اسلامی نیست

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اذعان کرد: مگر لباس شغل و هدف است؟ دانشگاه و حوزه وسیله‌اند هدف اسلام توحید و عدالت است حکومت جمهوری اسلامی وسیله است هر میزان عمل کند مشروع و هر مقدار نتواند نامشروع است، ولی‌فقیه و رهبری هم هدف نیست ولی‌فقیه یعنی ولایت دین، همه مشروعیت حکومت، دین و دانشگاه مشروط به عمل به وظایف است.

وی ادامه داد: اقتصاد غیرعلمی و توسعه که درون آن علم و تجربه پاسخگو نباشد عقلانیت ندارد فراهم کردن این‌ها برنامه‌ریزی می‌خواهد، حوزه‌ای که خود را در برابر مردم مسوول نداند اسلامی نیست این که می‌گویند هنر برای هنر درست نیست عده‌ای می‌گویند فقه برای فقه دانشگاه می‌گوید پزشکی برای پزشکی این همان چیزهایی که علم نافع نیست.

رحیم‌پور ازغدی تصریح کرد: هیچ دین و آیین معنوی به‌اندازه قرآن یا یک‌صدم قرآن دعوت به عقل نکرده دیگر ادیان دعوت به جدا شدن از عقل می‌کنند در صورتی که قرآن از خود مردم و عقل مردم برای حل مشکلات و درک مفاهیم کمک می‌گیرد.

ماجرای گرانی بنزین شبیه شبیخون زمان جنگ بود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراز کرد: گاهی ولی‌فقیه صریح می‌گوید باشد یا نباشد که باید اطاعت کرد حتی اگر تشخیص مطابق میل ما نباشد غلط این است چیزی که ایشان موافقت کند شما مخالفت کنید گاهی بر اساس تحلیلی رهبری تشخیصی داده که ما آن را قبول نداریم آیا این حرام است؟

وی اظهار کرد: تصور اینکه رهبری گیر مردم کوفه افتاده و باید خط‌شکن باشیم این‌گونه نیست نمی‌گویم ظلم به رهبری نشده اما این تصور که هر کار خواستیم بکنیم صحیح نیست و دو طرف آن افراط دارد.

رحیم‌پور ازغدی یادآور شد: کشور ما دشمن بسیاری دارد سرویس‌هایی سازمان‌دهی شدند که اوضاع را تعویض کنند پول بنزین را چرا قبل از گرانی به مردم نمی‌دهید مگر شبیخون مانند زمان جنگ به مردم می‌زنید که این‌گونه به‌جای توضیح دادن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به دعوت نشدنش به جلسات اخیر گفت: در اصل نباید این کار صورت بگیرد اما وقتی دعوت نکنند و بروم که راه نمی‌دهند، وظیفه شرعی من این است اگر رفتم حرف می‌زنم اگر دعوت نکنند وظیفه شرعی ندارم.

برچسب ها:

سیاسی