پسماندسوزی در سایه بی‌توجهی دستگاه‌های مسؤول

محمود سعید پور رئیس اداره محیط زیست پاکدشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه حدود 40 واحد معدنی فرآوری شن و ماسه‌ آسفالت در این شهرستان فعال هستند، گفت: یکی از مهمترین عوامل آلودگی هوا در این استان مربوط به سوء مدیریت پسماند بخصوص در زمینه صنایع و معادن است.

وی با اعلام آماری از اطفاء حریق در بازه یک ماه اخیر در این شهرستان که به حدود 12 مورد حریق ناشی از پسماندسوزی می‌رسد، اظهار داشت: در این مدت 2 مورد پلمپ معادن شن و ماسه و 6 مورد توقف فعالیت این نوع معادن صورت گرفت.

رئیس اداره محیط زیست پاکدشت با اشاره به گشت‌زنی‌های شبانه روزی ماموران این اداره در مناطق تحت مدیریتش اظهار اعلام داشت: از 7 مورد اطفاء حریق ناشی از پسماند سوزی 6 واحد به دلیل تخلفات صورت گرفته دستور توقف فعالیت دریافت کردند.

وی در ادامه گفت: 3 کارگاه تولید بتن آماده در خیرآباد ورامین در این مدت فعالیت‌شان متوقف شده است.

سعیدپور درخصوص غائله پسماند‌سوزی در این استان نیز توضیح داد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و اداره جهاد کشاورزی در کنترل این تخلفات کم‌کاری می‌کنند، و با وجود اینکه محیط زیست مسؤولیت حاکیمتی‌اش نظارت بر اجرای این دستگاه‌هاست اما وظایف این دستگاه‌ها بر دوشش افتاده است.

وی در ادامه با بیان اینکه امکانات مالی و نیروی انسانی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای کنترل این تخلفات بیشتر از محیط زیست است، گفت: تا به امروز با برخی از مدیران شهری و دهیارانی که به دلیل  سوءمدیریت اجازه فعالیت کارگاه‌های آلاینده را در محدوده تحت مدیریت‌شان داده‌اند برخوردهای قانونی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

برچسب ها:

اجتماعی