به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، پیمان عباسی مدیرعامل شرکت خاکریز آب با اشاره به برگزاری نشست کارگروه امور سیل و شریان های حیاتی با هدف شناسایی و بررسی نقاط تلاقی شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی با تاسیسات شرکت های خدمات رسان شهری، از تلاش برای رفع این نقاط خبر داد.
وی گفت: شناسایی این معارضات تاسیساتی که شامل طیفی متنوع از تاسیسات مختلف شهری بوده و به صورت عرضی و طولی بخشی از ظرفیت شبکه هدایت رواناب ها را اشغال کرده اند، حاصل پایش دقیق 330 کیلومتر از طول 530 کیلومتری شبکه فوق بوده و برای برطرف ساختن آنها 3 دستورالعمل مختلف اجرایی در نظر گرفته شده است.
عباسی افزود: رفع این معارضات می بایست با ترتیب اقدامات عاجل، اقدامات توام با بررسی های کارشناسی و در نهایت اقدامات کلان مدیریتی انجام شود.
وی یادآور شد: اشغال بخشی از ظرفیت شبکه کانال ها و لوله های هدایت روانابها تنها مشکل این شبکه با تاسیسات شهری نیست چراکه نتیجه پایش ها نشانگر افت کیفیت آبهای سطحی در حدود 440 نقطه از طول شبکه است.
مدیرعامل شرکت خاکریز آب گفت: این امر نتیجه مستقیم تداخل رواناب ها با فاضلاب را در پی دارد و علاوه بر پراکنده ساختن ترکیبات فاضلابی در پایین دست، سبب فرسایش زودرس زیرساخت های شبکه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت شهری در بحث مربوط به رفع معارضات تاسیساتی شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی به دنبال مقصر نیست.
عباسی افزود: در عین حال باید با پذیرش این واقعیت اساسی که شهر تهران به دلیل اختلاف ارتفاع 800 متری در گستره 740 کیلومترمربعی خود و همچنین عدم توسعه کامل شبکه هدایت رواناب ها همواره در معرض خطر بروز سیلاب های شهری قرار دارد، برای رفع سریع این معارضات از مسیر شبکه به ضرورت اقدام کنیم.
به گفته مدیرعامل شرکت خاکریزآب، کارگروه امور سیل و شریان های حیاتی، ظرفیت مناسبی در جهت افزایش تعامل نهادهای ذینفع و ادامه اقدامات مشترک در این زمینه است.
انتهای پیام/