هیات رئیسه استیضاح وزیر کشور را اعلام وصول نمی‌کند/ عارف به دنبال پس گرفتن امضا‌های استیضاح وزیر کشور/لاریجانی از رحمانی فضلی حمایت می‌کند

۱۰ هزار میلیاردتومان برای کنترل قیمت خودرو اختصاص می‌یابد/ دولت بار دیگر دست در جیب مردم می‌کند! / قیمت خودرو دو برابر می‌شودچند وقتی است که موضوع استیضاح در مجلس شورای اسلامی داغ شده است، بعد از افزایش قیمت بنزین بر عملکرد شورای امنیت کشور درباره کنترل ناآرامی‌ها و همچنین نحوه اطلاع‌رسانی انتقادات زیادی صورت گرفت، به‌ طوری ‌که بیشتر نماینده‌ها وزیر کشور را مقصر اصلی این داستان دانستند.

به گزارش «تابناک»؛ به همین منظور موضوع استیضاح رحمانی فضلی با بیش از پنجاه امضا مطرح شد، اما در روز‌های اخیر برخی جریانات صحبت از پس گرفتن امضا‌ها توسط نمایندگان در مجلس به میان آوردند و حتی روز گذشته خبری در خصوص منتفی شدن استیضاح‌ها مطرح شد.

اکنون خبر‌هایی از پشت پرده این ماجرا به گوش می‌رسد که نشان می‌دهد علاوه بر اینکه رئیس مجلس موافق این استیضاح نیست، برخی افراد در جناح اصلاحات و بخصوص شخص عارف در پی جمع‌کردن این ماجراست.

یک عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور با اشاره به تلاش رئیس کمیسیون شورا‌ها برای منتفی کردن استیضاح وزیر کشور گفت که علاوه بر حمایت لاریجانی از رحمانی فضلی، عارف هم برای پس گرفتن امضا از متقاضیان استیضاح وزیر کشور تلاش می‌کند.

شهاب الدین بی مقدار در گفت‌وگو با تابناک درباره پشت پرده تلاش عده‌ای برای منتفی کردن استیضاح وزیر کشور گفت: روز گذشته در حالی خبر منتفی شدن استیضاح وزیر کشور از صدا و سیما پخش شد که متقاضیان بر استیضاح مصر بودند و معلوم نیست رسانه ملی بر چه اساسی چنین خبری را منتشر کرده است.

وی یادآور شد: از همان ابتدای طرح استیضاح وزیر کشور در کمیسیون شورا‌ها، آقای کولیوند، رئیس این کمیسیون سعی می‌کرد با کار‌هایی مثل خریدن زمان استیضاح را منتفی کند و در این راه برخی‌ها هم کمک می‌کردند تا متقاضیان امضا‌های خود را پس بگیرند. البته که ما از همان ابتدا مصر به انجام این کار بودیم و در جلسه اول عدم اقناع از پاسخ‌های وزیر را اعلام کردیم.

این متقاضی استیضاح وزیر کشور ادامه داد: بعد از آن گفته شد هنوز وزیر حرف برای گفتن دارد. ما قبول کردیم جلسه‌ای دیگر برگزار شود و روز گذشته این جلسه تشکیل شد؛ اما باز هم پاسخ‌ها قانع کننده نبود. به همین دلیل قرار شد ما امروز صبح جلسه‌ای گذاشته و نظر نهایی را بدهیم. متقاضیان امروز صبح مجددا بر استیضاح وزیر کشور تاکید داشتند و حداقل ۱۸ تن مجددا این تقاضا را امضا کردند، اما یک باره آقای کولیوند گفت که تعداد امضا‌ها به ۹ نفر (کمتر از نصاب) رسیده. ما هم پیش لاریجانی رفتیم و منکر شدیم؛ لذا رئیس مجلس آقای یوسف نژاد را مامور کرد تا از ما تائیدیه گیرد. این اتفاق افتاد، اما لاریجانی استیضاح را اعلام وصول نکرد. بعد که آقای مصری رئیس جلسه شد، او هم زیر بار اعلام وصول نرفت. ما باز هم اعلام وصول استیضاح را در جلسه بعدی مجلس یعنی یکشنبه هفته آینده پیگیری خواهیم کرد، اما اگر نشد، ما توپ و تفنگ نداریم که به سرشان بزنیم!

نماینده تبریز دربار تلاش‌های صورت گرفته برای انصراف متقاضیان استیضاح وزیر کشور گفت: مجلس و نماینده باید بتوانند آزادانه حرف هایشان را بزنند و طرف مقابل هم با منطق توضیح دهد نه اینکه این لابی بازی‌ها را شاهد باشیم که پدر مملکت را درآورده است.

بی مقدار با یادآوری مجدد تلاش کولیوند برای مطرح نشدن استیضاح وزیر کشور گفت: آقای لاریجانی هم از رحمانی فضلی حمایت می‌کند موضوعی که از قبل هم وجود داشت؛ البته او نگفته نمی‌خواهد رحمانی فضلی استیضاح شود، اما همین که یوسف نژاد را برای گرفتن تائیدیه می‌فرستد و بعد که باز می‌فهمد متقاضیان بیشتر از ده نفر هستند آن را اعلام وصول نمی‌کند؛ یعنی لاریجانی از رحمانی فضلی حمایت می‌کند کما اینکه با یکدیگر دوستان صمیمی هم هستند.

وی در واکنش به برخی شنیده‌ها درباره لابی برخی اصلاح طلبان با اصولگرایان برای پس گرفتن امضا‌های استیضاح رحمانی فضلی و زنگنه اظهار کرد: چنین چیزی را نشنیدم، اما آقای عارف سعی می‌کرد امضا‌ها را پس گیریم که ما هم قبول نکردیم استدلالش این بود الان با قرار گرفتن در آستانه برگزاری انتخابات موقعیت خوبی نیست. ما در پاسخ گفتیم انتخابات را وزیر برگزار نمی‌کند و سیستمی است اگر هم وزیر نباشد سرپرست عهده دار بوده و استانداران و فرمانداران سر جایشان هستند.

این عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور همچنین با اشاره به توضیحات وزیر کشوردرباره مقابله با اعتراضات اخیر گفت: ما در این جلسه سوال کردیم چرا در مواجهه با معترضین تیر به قلب و سر آن‌ها زده شده و کشته شدند؟ پاسخ داد که زخمی هم وجود داشت و آن‌هایی که کشته شدند روی زمین خوابیده بوده و تیر به سرشان خورده است. پرسیدیم چرا از وسایل معمول دنیا استفاده نکردید؟حداقل همچون زمان شاه بودید؛ آن زمان ما در تجمعات دانشجو بودیم و برای مقابله به ما آب پاشیده می‌شد یا از باتوم و گاز اشک آور استفاده می‌کردند اگر هم فرار می‌کردیم کاری به ما نداشتند.

وی افزود: پرسیدیم اگر حمله به مراکز حساس و آتش زدن پمپ بنزین و بانک‌ها را پیش بینی می‌کردید چرا موانع و نیروی کافی و حداقل ماشین آب پاش مستقر نکردید پاسخ دادند، امکانات کم بود ما گفتیم می‌توانستید از آتش نشانی‌های سراسر کشور کمک بگیرید کما اینکه خودشان مجهز به ماشین‌های آب پاش هستند. همچنین پرسیدیم اگر می‌گویید اراذل و اوباش و افراد آموزش دیده از خارج از کشور مردم را کشته اند، چرا جلوی آن‌ها را نگرفتید؟ مگر این کار وظیفه نیروی انتظامی نیست؟ آقای شمخانی هم گفته این‌ها مردم را با اسلحه سرد و گلوله‌های خاص کشته اند؛ خوب چرا جلویشان را نگرفتید که مردم را نکشند؟

این نماینده مجلس همچنین درباره وضعیت استیضاح وزیر نفت گفت: جز امضاکنندگان استیضاح وزیر نفت نیستم، اما ظاهرا همین اتفاق استیضاح وزیر کشور برای آن‌ها افتاده، متقاضیان بیشتر از ده نفر هستند، اما استیضاح اعلام وصول نمی‌شود؛ در پاسخ به این کار می‌گویند موقعیت فعلی برای استیضاح خوب نیست، اما همیشه موقعیت خوب نبوده اگر این اتفاق بی افتد به نفع وزرا، مردم و کشور است که در مجلس درباره موضوعات بحث شده و در نهایت نمایندگان رای دهند.

 

برچسب ها:

مجلس