به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: اداره داروخانههای دانشکده داروسازی و بیمارستانها و تعامل آن با دانشکده پزشکی، تجربه همکاری موفقی در دانشگاه است.
وی افزود: در گذشته داروخانههای بیمارستانی مشکلات فراوانی داشتند و راههای متعددی را رفتند که به شکست منجر شد و درنهایت در سالهای ۸۴ و ۸۵ تجربه نحوه اداره داروخانههای بیمارستانی آغاز شد که تجربه کاملاً موفقی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعتقادی به برونسپاری ندارم، تاکید کرد: با واگذاری حوزه سلامت به بخش خصوصی مخالفم ؛ به جز تاسیسات، آشپزخانه و سایر امور خدماتی که واگذاری آن مسئلهای ایجاد نمیکند را به صلاح نمیدانم.
کریمی بابیان اینکه تجربه واگذاری داروخانههای ۱۳ آبان و بیمارستانی تجربه متفاوتی است، افزود: این روش نوعی واگذاری است، اما نه به بخش خصوصی بلکه به بخش علمی و هدف آن پشتیبانی یک مجموعه متمرکز و باقدرت مالی و چانهزنی بالا با شرکتهای دارویی است.
وی ادامه داد: ابتدا داروخانه شهری و سپس داروخانههای بیمارستانی با این ایده در قالب داروخانههای ۱۳ آبان متمرکز شدند که از نظر بنیه فکری، آموزشی، پژوهش و مالی، نظام دارو و تجهیزات دانشگاه را موردحمایت قرار دهند و چنانچه کمبودی در شهر ایجاد شد داروخانه ۱۳ آبان برای چند ماه ذخیره دارویی مورد نیاز را پیشبینی کند.
کریمی با بیان اینکه داروخانههای ۱۳ آبان در مسیر تحقق این هدف قرار دارند، افزود: برای تحقق این امر داشتن روحیه همکاری و روحیه پشتیبانی در بخش اداری و مالی دانشگاه و داروخانههای ۱۳ آبان، دو اصل مورد نیاز است که خوشبختانه شاهد آن در بین همکاران هستیم و همین امر باعث پیشرفت مجموعه شده است.
وی با تاکید بر همراهی بیمارستانها با داروخانهها، افزود: اداره متمرکز داروخانه بیمارستانهای امیراعلم و فارابی نیز به سود دانشگاه است. بیمارستان امیراعلم وارد این پروسه شده و امیدوارم بیمارستان فارابی نیز به این مجموعه بپیوندد.
انتهای پیام/